РЕПУБЛИКА СРПСКА ПРЕДУЗЕЛА ПРВЕ КОРАКЕ: Америка бесна!

REPUBLIKA SRPSKA PREDUZELA PRVE KORAKE: Amerika besna!

24 septembra 2019

Ambasada SAD saopštila je danas da će nastavit pomno da prati Žandarmeriju Republike Srpske i sve druge nove policijske strukture u BiH da bi obezbedili da one deluju konzistentno, u skladu s postavljenim ciljevima.

To je saopšteno sarajevskom portalu Avaz iz Ambasade SAD, a nakon što je u Centru za obuku u Zalužanima, kod Banjaluke, ranije danas postrojena nova organizaciona jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova RS – Jedinica žandarmerije.U saopštenju Ambasade SAD se navodi da oni ulažu milione dolara u BiH da bi dale podršku nemilitarizovanim policijskim agencijama čija je odgovornost, pre svega, zaštita interesa građana.

„I dalje ćemo odgovoran rad policije, čija je misija isključivo civilna, smatrati prioritetom za celu BiH. Policijske snage u BiH moraju biti profesionalne, odgovorne, koordinirane i interoperabilne s drugim agencijama za sprovođenje zakona radi suočavanja sa zajedničkim pretnjama, zaštite interesa građana i očuvanja stabilnosti BiH“, naveli su iz Ambasade SAD.

KOMENTARI4 komentara

 1. Miraš says:

  Odmah se javlja glavni okupator i kolonizator BIH i celog Zapadnog Balkana. Načekaćemo se da ih mine njihova sila, ali prolazna je i njihova "izuzetna" sila.

 2. milorad2 says:

  Ma mogu da ih mrze , dodik neće dozvoliti ustašama da kao saveznici amerikanca ponovo upadnu preko save, o ako treba da se otvore ruske baze one će biti u našem delu bosne što je idealno za ruse , posle toga će druga pesma da se peva u NATO.Ubedjenj sam da će uskoro ruske ili kineske vojne baze biti montirane u republici srpskoj.Tamo im ne mogu ništa a to je igarant srbije, na žalost bosna je uvek bila vojna krajna pa će izgleda to i ostati još neko vreme.Uporni napadi USA na naš narod ne daju nikave manevarske prostore nit idruge mogućnosti sem da se udružimo sa jalim državama kojima to odgovara i koje mogu da budu garant našeg OPSTANKA,jer ovde je opet pokušan genocid nad našim narodom devedesetih godina prošlog veka(sreća ljudi su se naučili u ranijem pokušaju ustaša pa to nije bilo efikasno ali je POKUŠANO)uz pomoć USA iuja stvarno ne vidim kako ta država može uopšte da tvrdi da nam je PRIJATELJ kada opet sve rade zajedno sa našim smrtnim neprijateljima da omoguće ponavljanje genocida. E pa neće to tako lako ići.

  • Slobodanka says:

   Jeste 90-tih pokušan ponovni genocid nad nama od strane USA, uja i muja; ta zmija je poduža trebalo bi još "šara" dodati u opisu. Kako im to nije uspelo onda zmija ljuto sikće i optužuje Srbe za genocidnost. A sada jasno je kao dan da postoji opasnost da će ponovo pokušati neko zlo. "Zmija" bi ovde da savije svoj NATO dom, zato se ustremila ponovo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *