РЕПУБЛИКА СРПСКА ПРЕДУЗЕЛА ПРВЕ КОРАКЕ: Српски специјалци никоме неће допустити да хапси по СРПСКОЈ

РЕПУБЛИКА СРПСКА ПРЕДУЗЕЛА ПРВЕ КОРАКЕ: Српски специјалци никоме неће допустити да хапси по СРПСКОЈ

29 јула 2021

ЗАЛОЖИЋУ се да сваки грађанин Српске буде заштићен, изјавио је Милорада Додика, српски члан Председништва БиХ.„Позивам све људе у Републици Српској да приликом сваког сазнања о евентуалном деловању СИПА или безбедоносно-обавештајне службе обавесте надлежну полицију“, рекао је Додик.

Како је навео, у Републици Српској ће бити објављен посебан број на који ће грађани Српске моћи да се обрате полицији уколико им је потребна заштита, преноси АТВ.

„Наша полиција је већ добила налог да наше људе штити и брани – шта год то значило. Ако неко покуша да хапси, приводи, Полиција Републике Српске ће то спречавати“, изричит је Додик.

Српски члан Председништва БиХ није посебно указивао да Српска на овај начин жели да спречи хапшење својих грађана којима буде приписано оспоравање „геноцида“.

Није ни било потребно. И без тога – сви све знају…

KOMENTARI6 коментара

  1. da da says:

    Nije bilo opštinskog genocida u srpskom gradu Srebrenici.

  2. Velika Metla says:

    Браћо Срби у Републици србској оружје код себе и метак у чело СВАКОМЕ ко крене да некога хапси.

  3. marko says:

    NIKAD ZAPAD NECE DATI MIRA SRBIMA NA BALKANU NIKAD U SRBIJI I SIRE BOSNA HRVATSKA CRNA GORA KOSOVO ITD. DRUGO TESK O DA POLICIJA REP SRPSKE MOZE ZAUSTAVITI ZASTITII 1 MILION LJUDI I 300 000 KAD IH OVI BUDU TRPALI U KOLA U CIVILU S ORUZJEM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u