РЕПУБЛИКА СРПСКА ПРЕДУЗЕЛА ПРВЕ КОРАКЕ: Српски специјалци никоме неће допустити да хапси по СРПСКОЈ

REPUBLIKA SRPSKA PREDUZELA PRVE KORAKE: Srpski specijalci nikome neće dopustiti da hapsi po SRPSKOJ

29 jula 2021

ZALOŽIĆU se da svaki građanin Srpske bude zaštićen, izjavio je Milorada Dodika, srpski član Predsedništva BiH.„Pozivam sve ljude u Republici Srpskoj da prilikom svakog saznanja o eventualnom delovanju SIPA ili bezbedonosno-obaveštajne službe obaveste nadležnu policiju“, rekao je Dodik.

Kako je naveo, u Republici Srpskoj će biti objavljen poseban broj na koji će građani Srpske moći da se obrate policiji ukoliko im je potrebna zaštita, prenosi ATV.

„Naša policija je već dobila nalog da naše ljude štiti i brani – šta god to značilo. Ako neko pokuša da hapsi, privodi, Policija Republike Srpske će to sprečavati“, izričit je Dodik.

Srpski član Predsedništva BiH nije posebno ukazivao da Srpska na ovaj način želi da spreči hapšenje svojih građana kojima bude pripisano osporavanje „genocida“.

Nije ni bilo potrebno. I bez toga – svi sve znaju…

KOMENTARI6 komentara

 1. Gardista says:

  Idemooo

 2. Ivke says:

  Konacno srbadijo

 3. da da says:

  Nije bilo opštinskog genocida u srpskom gradu Srebrenici.

 4. Velika Metla says:

  Braćo Srbi u Republici srbskoj oružje kod sebe i metak u čelo SVAKOME ko krene da nekoga hapsi.

 5. marko says:

  NIKAD ZAPAD NECE DATI MIRA SRBIMA NA BALKANU NIKAD U SRBIJI I SIRE BOSNA HRVATSKA CRNA GORA KOSOVO ITD. DRUGO TESK O DA POLICIJA REP SRPSKE MOZE ZAUSTAVITI ZASTITII 1 MILION LJUDI I 300 000 KAD IH OVI BUDU TRPALI U KOLA U CIVILU S ORUZJEM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *