РЕПУБЛИКАНЦИ ИГНОРИСАЛИ ЗЕЛЕНСКОГ: Нису устали да му аплаудирају (ВИДЕО)

REPUBLIKANCI IGNORISALI ZELENSKOG: Nisu ustali da mu aplaudiraju (VIDEO)

23 decembra 2022

Republikanski kongresmeni Predstavničkog doma Met Gec i Loren Bobert odbili su da aplaudiraju ukrajinskom predsedniku Vladimiru Zelenskom tokom njegovog obraćanja u Kongresu, piše američki časopis Nevsveek.

Ogromna većina američkih parlamentaraca je pozdravila ukrajinskog lidera na kraju govora u Kongresu.

Gec i Bobert, koji se protive dodatnoj pomoći Ukrajini, gledali su u svoje telefone tokom govora Zelenskog i nisu ustali da aplaudiraju.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Kulak says:

    Josif Staljin: Uvek sam mislio da je demokratija " vlast naroda". A onda mi je Roosevelt pristupačno objasnio da je demokratija "vlast američkog naroda". Dakle, Josif Staljin je pre dosta godina shvatio ONO BITNO.

  2. Gagi says:

    Nema tu nikakve spektaluralne vesti. Pitanje je, da su ti republikanci na vlasti, da li bi bilo jos crnje i gore. TO je nacija koja je koncipirana da zivi lagodno od otimanja tudjeg dobra. Ako neko jos nije shvatio, Rim je preseljen na novi kontinent. Odatle sada Rim upravlja dogadjajima u Europi. Njihovo istorijsko dostignuce su Al Kapone i film "Kum", tu nam nedvoslismeno pokazuju kakvo je njihovo zivotno i drustveno opredeljenje. Sve su nam to prezentovali sa auhtotonim stanovnistvom Indijancima. Jedini im je problem sto Srbi nisu bespomocni Indijanci, doduse, prodane duse i komunisti su nas napravili Indijancima. NECE se Srbi dati bas tako lako, ozbiljna je ovo sorta naseg Bozjeg naroda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *