РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ПАДА МХ370? Последњи део слагалице откривен тамо где се НИКО НИЈЕ НАДАО

REŠENA MISTERIJA PADA MH370? Poslednji deo slagalice otkriven tamo gde se NIKO NIJE NADAO

21 aprila 2017

Nova analiza krhotina iz okeana pokazuje da se nestali avion „Malezija Erlajnsa“ s leta MH370 najverovatnije nalazi u području predloženom za pretragu koje su u januaru ove godine Australija i Malezija odbacile kao malo verovatno, objavila je naučna agencija australske vlade, piše Rojsters.

Potraga za avionom koji je sa 239 osoba na letu nestao 2014. godine koštala je preko 150 miliona dolara, ali nije imala veliki uspeh. Zbog toga su Australija i Malezija početkom ove godine obustavile istragu i odbile predlog iz januara da pretražuju okean na području velikom 120.000 kilometara kvadratnih koje je agencija označila kao verovatno mesto pada. Prema njihovom tumačenju, novo područje nije bilo dovoljno precizno definisano.

No, ova analiza sugeriše da se nestali Boing 777 nalazi u znatnom manjem, 25.000 kilometara kvadratnih velikom području unutar ranije predloženog, piše Jutarnji list.

– Novo istraživanje ojačalo je našu veru u dosadašnja otkrića. Pronalazak krhotina na ostrvu Reunion 2015. godine sada ima smisla – rekao je dr. dejvid Grifin, glavni naučnik agencije CSIRO (Commonnjealth Scientific and Industrial Research Organisation) koja je objavila analizu.

Lokacija Boinga s leta MH370, koji je nestao s radara nakon predviđenog puta od Kuala Lumpura prema Pekingu i dalje predstavlja jednu od najvećih avijacijskih misterija.

I dok je australski ministar za infrastrukturu i transport Daren Čester pozdravio rezultate nove analize, istakao je da nije ponudila nove dokaze koji bi ih doveli do specifične lokacije nestalog aviona.

– Malezija ima glavnu reč u istrazi i bilo kakvi budući zahtevi u vezi potrage za MH370 razmotriće se u Australiji – rekao je Čester.

KOMENTARI5 komentara

 1. Lajla says:

  Ne mogu naci Boing 777,a vanzemaljci lete i na mesecu imaju baze i citave gradove?

 2. Loperkusije says:

  Jaooooo bijedo ljudska duhovna i moralna. Kome oni sole pamet? Oteli su avion i odvezli u Izrael pa ga nakon pola godine digli i srusili nad Ukrajinom i optuzili Ruse.Koji sljamovi demonski puni otrova i zla kolo vode po ovom svijetu pa to nije normalno.

  • kuka says:

   Tako je! Pitao sam se zašto su onomad kao pomahnitali skupljali delove ukrajinskog aviona kao da je to najvažnija stvar na svetu. Evo šta će im! Da bi ih rasuli po moru, a zatim pronašli i objasnili nestanak malezijskog aviona.

 3. Dondon says:

  Jos nije vreme za istinu o padu ovog aviona. Crna kutija ce mnogo toga reci, a javnost nije spremna da sazna koja sluzba stoji iza ove katastrofe.

 4. andje says:

  Pa ko snosi odgovornost za 239 života? Dali su 150 miliona dolara i to je to. Ali treba da znate, čak i ako ne nađu crnu kutiju i sve ostane tajna, ipak ništa neće ostati tajna, jer je napisano da kada se zavesa na pozornici podigne i božije lice pokaže ništa neće ostati skriveno što je bilo skriveno, sve će se otkriti i biće poznato kao dan. Samo strpljenja nam treba i pouzdanja u spasenje koje će doći dolaskom oca i sina u slavi i lepoti. Sada ostaje ljubav, vera i nada među kojima je najveća ljubav.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *