РЕВОЛТИРАНИ ТАЧИЈЕВИМ ИЗЈАВАМА: Руска амбасада у Канади поручила свету- Косово је Србија!

REVOLTIRANI TAČIJEVIM IZJAVAMA: Ruska ambasada u Kanadi poručila svetu- Kosovo je Srbija!

7 decembra 2017

Kosovski predsednik Hašim Tači boravio je u Kanadi krajem novembra, i tom prilikom je pred kanadskim poslanicima i tamošnjim medijima govorio o ruskom uticaju na Balkanu.

On je rekao da Rusija pokušava da destabilizuje Kosovo, da se bore protiv Zapada, kao i da navodno ometaju učlanjenje Kosova u organizacije. Ovo su bili samo neki od komentara koje je Tači dao za kanadske medije tokom posete Otavi.

On je pred poslanicima govorio da se Rusija bori protiv Zapada.

Nakon ovih Tačijevih reči, komentar ruskih zvaničnika nije odmah bilo, ali se zato u ponedeljka oglasila ambasada Rusije u Kanadi i oduševila građane Srbije svojom izjavom.

Naime, oni su na društvenoj mreži Tviter napisali sledeće:

„Posle nedavne posete gospodina Tačija Otavi i njegovih antiruskih komentara za kanadske medije, želimo da iskoristimo ovu priliku da sve podsetimo #KosovojeSrbija,“ stoji u poruci na društvenoj mreži uz fotografiju zastave Republike Srbije na kojoj se takođe nalazi natpis Kosovo je Srbija ispisan ćirilicom.

KOMENTARI3 komentara

  1. goran says:

    Dosta je filozofije, ili pravite bazu u Srbiji, ili priznajte da je Srbija naprosto americka teritorija. Dokle vise samo sa recima, aman?

  2. slobo says:

    Pravice je cim ih vlada Srbije pozove , vlada Srbije nece da daa cak ni imunitet humanitarnom centru u Nisu .Rusija radi mnogo vise za Srbiju nego sto to Srbija zasluzuje .

  3. rade says:

    Da,sad ste se sjetili,a dok je Srbija bila bombardovana uranijumom niste nista rekli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *