Ричард Полсон: Мушкарци ће врло брзо моћи да рађају децу, али само на – царски рез

Ричард Полсон: Мушкарци ће врло брзо моћи да рађају децу, али само на – царски рез

8 новембра 2017

ПРЕДСЕДНИК Америчког друштва за репродуктивну медицину Ричард Полсон изјавио је да ће мушкарци врло брзо моћи да рађају децу!

Те његове речи цитирао је британски лист The Independent и навео:

„Полсон тврди да ће пресађивање материце ускоро бити доступно не само женама него и мушкарцима. Верујем да ће потражња за тим операцијама бити значајна“.

Полсон је уверен да то неће бити повезано само са порастом броја трангендера и популарношу операција које обезбеђују промену пола:

„То ће постати могуће, усковно говорећи, већ сутра. Постоје одређене тешкоће, али не идим озбиљне проблеме који би ту процедуру и операцију учинили немогућим“.

Британски лист преноси да је Полсон све ово рекао на скупу специјалиуста за репродуктивну медицину који је одржан у америчком граду Сан Антонио у Тексасу.

Додатно је упозорио да ће они којима буде пресађена материца морати да рађају помоћу царског реза и да ће да би могли „изнесу трудноћу“ пролазити обавезну хормоналну терапију.

Засад се зна за само девет успешних пресађивања материце у свету.

Само женама.

Водећим стручњацима за такве операције сматрају се шведски лакари.

KOMENTARI4 коментара

 1. Pitagora says:

  Prvi eksperimenti sa muškom trudnoćom obavljeni su sredinom osamdesetih godina 20. veka i bili su uspešni. Nije presađivana materica. Plod se razvijao u peritonealnoj duplji koja se pokazala kao dobra zamena placente. Ne sumnjam da je đavolstvo do sada usavršeno.

 2. Pero Joksimovic says:

  А оплодњу ће да врши мађионичар или, Боже опрости, Свети дух?

 3. goran says:

  Najgore od svega, bice muskaraca koji ce hteti da radjaju jer ce misliti da je to cool. Ljudima je ispran mozak do korica. Ne treba smetnuti s uma i biznis efekat, muskarci koji budu radjali bice u centru medijske paznje, sa ogromnim sansama zarade, od reklama pa preko pisanja memoara u stilu "Kako sam postao mama".

  • Pero Joksimovic says:

   Биће ту и новог бизниса као трговина примарним и секундарним спољним и унутрашњим органима. Шиптарски нарко картел ће вероватзно развити и картел трговине тим органима. Питање је какве ће бити те куће - розе, плаве или дугиних боја. Кандидати и кандидаткиње за промену пола, плићих џепова, ће моћи да размењују органе бесплатно а хируршке интервенције ће ићи на терет буџета. Биће весело као на парастосу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u