Ричард Полсон: Мушкарци ће врло брзо моћи да рађају децу, али само на – царски рез

Ričard Polson: Muškarci će vrlo brzo moći da rađaju decu, ali samo na – carski rez

8 novembra 2017

PREDSEDNIK Američkog društva za reproduktivnu medicinu Ričard Polson izjavio je da će muškarci vrlo brzo moći da rađaju decu!

Te njegove reči citirao je britanski list The Independent i naveo:

„Polson tvrdi da će presađivanje materice uskoro biti dostupno ne samo ženama nego i muškarcima. Verujem da će potražnja za tim operacijama biti značajna“.

Polson je uveren da to neće biti povezano samo sa porastom broja trangendera i popularnošu operacija koje obezbeđuju promenu pola:

„To će postati moguće, uskovno govoreći, već sutra. Postoje određene teškoće, ali ne idim ozbiljne probleme koji bi tu proceduru i operaciju učinili nemogućim“.

Britanski list prenosi da je Polson sve ovo rekao na skupu specijaliusta za reproduktivnu medicinu koji je održan u američkom gradu San Antonio u Teksasu.

Dodatno je upozorio da će oni kojima bude presađena materica morati da rađaju pomoću carskog reza i da će da bi mogli „iznesu trudnoću“ prolaziti obaveznu hormonalnu terapiju.

Zasad se zna za samo devet uspešnih presađivanja materice u svetu.

Samo ženama.

Vodećim stručnjacima za takve operacije smatraju se švedski lakari.

KOMENTARI4 komentara

 1. Pitagora says:

  Prvi eksperimenti sa muškom trudnoćom obavljeni su sredinom osamdesetih godina 20. veka i bili su uspešni. Nije presađivana materica. Plod se razvijao u peritonealnoj duplji koja se pokazala kao dobra zamena placente. Ne sumnjam da je đavolstvo do sada usavršeno.

 2. Pero Joksimovic says:

  A oplodnju će da vrši mađioničar ili, Bože oprosti, Sveti duh?

 3. goran says:

  Najgore od svega, bice muskaraca koji ce hteti da radjaju jer ce misliti da je to cool. Ljudima je ispran mozak do korica. Ne treba smetnuti s uma i biznis efekat, muskarci koji budu radjali bice u centru medijske paznje, sa ogromnim sansama zarade, od reklama pa preko pisanja memoara u stilu "Kako sam postao mama".

  • Pero Joksimovic says:

   Biće tu i novog biznisa kao trgovina primarnim i sekundarnim spoljnim i unutrašnjim organima. Šiptarski narko kartel će verovatzno razviti i kartel trgovine tim organima. Pitanje je kakve će biti te kuće - roze, plave ili duginih boja. Kandidati i kandidatkinje za promenu pola, plićih džepova, će moći da razmenjuju organe besplatno a hirurške intervencije će ići na teret budžeta. Biće veselo kao na parastosu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *