РОБЕРТ ДЕ НИРО ОБЈАВИО РАТ ФАРМАКОМАФИЈИ: Открићу јавности колико су штетне вакцине!

ROBERT DE NIRO OBJAVIO RAT FARMAKOMAFIJI: Otkriću javnosti koliko su štetne vakcine!

4 juna 2016

robert de niro1 7Robert De Niro je najavio da će producirati novi dokumentarac u kom se razotkrivaju opasnosti vakcina i ukazuje na njihovu povezanost sa autizmom.

On je u intervjuu za zabavni sajt Vulture raspravljao o filmu „Vaxxed: From Catastrophe to Coverup“ (Vakcinacija: Od katastrofe do zataškavanja) koji je prikazan na Tribeka filmskom festivalu.

On je rekao da nije očekivao tako pozitivnu reakciju i da prvo treba da otkrije ko je režirao taj film.

Prema njegovim rečima, film šalje važnu poruku i vredi ga pogledati.

„Ima puno toga što se dešava i što ja još uvek ne razumem, a što me tera da se zapitam da li vakcine stvarno rade svoj posao ili predstavljaju samo sredstvo za povećavanje profita“, rekao je De Niro.

„Ima nečega u vakcinama jer se one ne testiraju na isti način kao ostali lekovi već se samo odobre i označe obaveznim. Međutim, ljudi se razboljevaju od njih. Možda ne svi, ali ima onih koji su znatno osetljivi na komponente vakcina“, rekao je on.

Prilikom intervjua, De Niro je dao naznaku da bi njegov novi dokumentarac mogao da se fokusira na finansijskim motivima proizvođača vakcina, naročito farmaceutskih kompanija.

On je rekao da on i Harvi Vajnstajn rade na dokumentarcu o kom ne smeju puno da otkrivaju.

Inače, čuveni glumac veruje da je njegov sin dobio autizam upravo zbog vakcina i da postoji nešto u vakcinama što izaziva tu bolest.

„Oni kažu da ne postoji povezanost, ali postoje neki sastojci poput timerosala koji su bazirani na živi i koji nikako ne mogu biti zdravi po organizam. Nisam naučnik, ali znam šta sam video i iskusio“, rekao je De Niro. „Hajde da saznamo istinu“.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *