РОБЕРТ КЕНЕДИ: Наше биолабораторије постоје по целом свету, а производе „одвратно оружје“

ROBERT KENEDI: Naše biolaboratorije postoje po celom svetu, a proizvode „odvratno oružje“

6 juna 2023

AMERIČKE biološke laboratorije koje proizvode razne vrste oružja rasute su po svetu, ima ih i u Ukrajini, izjavio je predsednički kandidat Robert Kenedi Mlađi.

On je nećak 35. predsednika SAD Džona Kenedija, a po poslednjoj anketi među biračima svoje Demokratske partije trenutno ima 16,8 odsto podrške. Utoliko je značajnije što je povodom biolaboratorija dodatno upozorava:„Ako nismo u mogućnosti da pregovaramo sa našim protivnicima o pitanjima kao što je (veštačka inteligencija), onda sada postoje egzistencijalne pretnje – a to nije samo veštačka inteligencija, već i razvoj biološkog oružja“.

Kenedi je ovo rekao u intervjuu milijarderu Ilonu Mask u okviru događaja Twitter Spaces, koji je emitovan na toj Maskovoj društvenoj mreži.

Ukazao je da su to laboratorije za „odvratno biološko oružje“ i da su u vlasništvu SAD iako se nalaze u različitim zemljama, uključujući Ukrajinu.

(Fakti)

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    da ali potrebne su im tone a oni imaju kilograme to je srećna okolnost..i to je kvarljiva roba zato je potregban veliki broj da može naglo da se porizvede veća količina za kratko vreme...Može se sasvim opušteno reći da USa imaju ozbiljan vojni biološki program koji je opasnost za ceo svet i može da se realno i ozbiljno upotrebi po njihovom nahodjenju...samo postojanje tog programa i sistema je dovoljno da ih svako razuman nuklearno spali..jer bakcili lako gore..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *