РОЏЕР ВОТЕРС ИЗЈАВОМ „ЗАПАЛИО ЗАПАД“: „Срамота ме што сам Енглез!“

RODŽER VOTERS IZJAVOM „ZAPALIO ZAPAD“: „Sramota me što sam Englez!“

18 aprila 2019

Asanž je trn u oku američkih elita koje objašnjavaju svoje napore što su uložili da ga uhvate, izjavio je za RT bivši frontmen planetarno poznate muzičke grupe „Pink Flojd“, Rodžer Voters, dodajući da je užasno da je Velika Britanija postala saučesnik „američke imperije“.

Gledajući osnivača „Vikiliksa“, Džulijana Asanža koji je fizički uklonjen iz svog skloništa u ambasadi Ekvadora u Londonu prošle sedmice, „apsolutno je razočaravajuće“ za legendarnog muzičara Rodžera Votersa.„Zamisliti da je Ujedinjeno Kraljevstvo postalo tako voljan saučesnik i satelit američke imperije da bi učinilo takvu stvar u suprotnosti sa svim zakonima, moralnim, etičkim i stvarnim pravnim ograničenjima, apsolutno je zapanjujuće i užasno i čini me posramljenim što sam Englez.“

Asanžovo hapšenje postalo je moguće nakon što mu je prošle sedmice Ekvador opozvao politički azil, koji je odobren pre sedam godina, te ga lišio ekvadorskog državljanstva. Vlasti u Velikoj Britaniji uskoro će odlučiti da li će deportovati Asanža u Švedsku, gde se suočava s mogućim optužbama za silovanje ili u SAD, gde ga traže zbog urote sa bivšim analitičarem vojne obaveštajne službe SAD, Čelzi Meningom, povodom optužbi da su hakovali tajni vladin kompjuter.

Drugi scenario bi bio još gori, smatra Voters. Građani „jedva da imaju prava“ nakon usvajanja Patriotskog zakona, i „sve je na odluci vrhovnog komandanta“.

„Ako dozvolimo Velikoj Britaniji da se izvuče sa izručenjem Sjedinjenim Američkim Državama, dozvoljavamo američkoj vladi da ga, po želji, muči i da ga zatvori, verovatno do kraja života.“

Asanž, zajedno sa Čelzi Meningom, Edvardom Snoudenom i drugim zviždačima, su „heroji koji nam pomažu da budemo svesni da će [moćnici] kriti tajne ako mogu“, dodao je legenda „Pink Flojda“.

Prema Votersu, Vašington i London jednostavno žele da zataškaju „pitanja mučenja ili zatvaranja nevinih ljudi“, ali da se Asanž pokazao kao trn u oku na njihovoj strani.

„A isto tako, ono što oni rade, Tramp i ostali, i Tereza Mej, je to da pokušaju da uplaše buduće Džulijan Asanže koji bi mogli da pruže ovu neverovatno važnu uslugu za nas ostale u društvu u budućnosti“, dodao je Voters.

Pogledajte ceo intervju:

(Vostok)

KOMENTARI7 komentara

 1. samostalan says:

  I treba da se stidis, pripadas plemenu krvopija.

  • Fantom iz Notre Dame ;-) says:

   Koooooonačno je shvatio, trebao mu je Asanž da ukapira :-))) Iron Maidenovci iako englezi su to odavno ukapirali, plus pevač im je istoričar, antiengleski stav se vidi po nekoliko pesama a i izjavama . Samo ovaj R.Voters je eksponiraniji u medijima pa se to saznalo.

 2. doktrina soka says:

  Ako se Asanzanu bilo sta desi Anonimusi su obecali potop zapadnim krvnicima sa svim kompromitirajucim hakovanim fajlovima.Srusiti ce se nebo,a to moraju jer posle Asanzana rezu glave svim Asanzanima. A mos misliti kakve strahote u gnusobe ima u tim fajlovima.

 3. Lazić Rajo says:

  Koliko još treba da prodje vremena,da narod u Velikoj Britaniji,shvate da njihovi političari vrše zlodela po svjetu

 4. Velika Metla says:

  Čak je i mene sramota što si ti pirgavih sunarodnik! Najvećeg zla na svetu!

 5. Za Srbiju says:

  Komentari dobriiii! Pripada najgenocidnijoj naciji na svetu, koja je uništila i narode i rase.

 6. Budi Bog s nama says:

  Ponekad je sramota da si englez jer se ljudi sete da englezi čitavom ostalom svetu rade o glavi, sem časnih izuzetaka. U engleskoj ima najviše sotonskih i veštičarskih crkvi i to registrovanih, sledeća je naravno amerika, zemlja puna zlog duha i isto takve demokratije. Ali je još veća sramota da si bre ciganin i da brkaš po kontejneri i ništa drugo ne znaš i ne radiš, pa te onda još smatraju i srbinom, a ja znam da srbi još od srdnjeg veka jedu srebrnim priborm sedeći za stolom. Međutim najveća moguća sramota za jednog čoveka tek će se javiti o časnom i pravednom sudu Božijem kada ćemo svi dobiti po delima svojim, kada će najveća sramota biti razočarenje u one koji nisu želeli da prihvate pranje od svojih grehova putem vere i praštanja u ime Sina Božijeg, poslanika, našeg Gospoda i Spasitelja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *