РОГОЗИН: „НАТО ће нестати!“

РОГОЗИН: „НАТО ће нестати!“

2 јуна 2017

NATO ће престати да постоји због тога што нема чиме да се бави, оценио је и прорекао је вице-премијер Русије Дмитриј Рогозин.

Он од 2008-ме до 2011-те био стални представник своје земље при NATO, а сада одговара за целокупну руску војну науку и војну индустрију. Утолико је важније што је на исту тему додатно рекао:

NATO ће заиста престати да постоји. Та организација напросто нема предмет делатности. Зато почиње да пати од досаде, а и да силно вене кад год нема некога кога је прогласио за непријатеља“.

Наступивши на Петербуршком међународном економском форуму, утицајни руски вице-премијер нагласио је да западна војна алијанса – да би опстала – сада од Русије прави непријатеља. Па наставио:

„Тешко да ће то NATO помоћи да још дуго држи нос изнад воде. Политика алијансе се дегенерисала. Исто важи и за санкције за којима потежу западне земље. Ми то видимо и по контактима које имамо са водећим политичарима и економистима из западних земаља“.

Рогозин је изразио увереност да ће NATO напросто – у условима даљих економских и политичких промена у свету – изгубити смисао постојања.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u