Рогозин назвао Турчинова гњидом

Rogozin nazvao Turčinova gnjidom

19 avgusta 2015

rogozin 34Potpredsednik Rusije Dmitrij Rogozin odgovorio na izjavu šefa Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine da je Evropa „izdala“ Ukrajinu i da je zajedno sa „rajhom Hitlera“ otpočela Drugi svetski rat.

Rogozin je oštro odgovorio na izjavu šefa SNBO Ukrajine Aleksandra Turčinova o „izdaji“ Evrope i o ulozi SSSR u Drugom svetskom ratu.

Untitled
„Retka gnjida se krajem `80-ih godina nalazila na čelu Odeljenja za agitaciju i propagandu Dnjepropetrovskog oblasnog komiteta komsomola“, napisao je Rogozin na svom Tviteru.

Savet za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine bilo je objavljeno saopštenje Turčinova povoodom 95-godišnje Vaššavske bitke. U njemu se govori da je Evropa „izdala“ Ukrajinu, zaključivši mir sa boljševicima 1921. Godine. Osim toga, Turčinov je optužio SSSR da je zajedno sa „rajhom Hitlera“ otpočela Drugi svetski rat.

Turčinov je u periodu 1987-1990. Godine bio sekretar regionalnog komiteta komsomola i pef Odeljenja za agitaciju i propagandu Dnjepropetrovskog oblasnog komiteta komsomola.

Sputnik.rs

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *