РОГОЗИН ОТКРИО СРБИЈИ: „Испорука С-300 Србији зависи само од једног фактора“

ROGOZIN OTKRIO SRBIJI: „Isporuka S-300 Srbiji zavisi samo od jednog faktora“

1 juna 2017

Pitanje isporuka ruskih PVO sistema S-300 Srbiji zavisi od budžeta koji je Beograd spreman da obezbedi, izjavio je zamenik premijera Rusije Dmitrij Rogozin na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

„To je skup sistem, košta mnogo. Da li će Srbija imati novac da plati ovaj sistem? Srbija je prilično zainteresovana za stvaranje protivvazdušne odbrane za borbu izbliza: to su ’Tor‘, to je ’Buk‘ za borbu izbliza i srednje udaljenosti. S-300 i S-400 su već za borbu daljeg dometa. To zavisi od budžeta koji je zemlja spremna da potroši. A mi nemamo ograničenja za Srbiju“, rekao je Rogozin novinarima.

Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu, koji je postao vodeća globalna platforma za komunikaciju poslovnih krugova i razmatranje ključnih ekonomskih pitanja, ove godine se održava od 1. do 3. juna.

(Sputnik)

 

KOMENTARI7 komentara

 1. micky says:

  Nemo' z'ebavas... sadnake. Nemamo mi dinjgi.... Skupoca a mora da se spara. Lopovluk veliki a NATO-fasisti ne daju... Koja je ovo budalastina. Ako je i od RUSA mlooooo 'e brate.

 2. mig-29 says:

  Cudi me da je lova u pitanju, pa Srbija i Rusija su bratske zemlje

 3. Stojan says:

  Ako je to tako i novac je samo u pitanju onda neka peiznaju Kosmet a mi pod hitno u Nato..Pa dosta bre orgijanja vise nad nama sa svih strana.

  • m says:

   kad ti pobeze onako zavezan na ledjima?

   • Stojan says:

    Videh tebe kao tezi slucaj pa ja onaka za tobom da i vratim te.Ti i ne razumes sta sam napisao...a i kako bi jadan.

 4. HRVACKO SVINJAREVO says:

  PA AKO SRBIJA MORA DA SE KREDITNO ZADUŽUJE SA ASTRONOMSKIM KAMATAMA KAKO BI PRISILNO KUPOVALA OD SVOJE EU "PORODICE" "PRIJATELJSKIH" ZAPADNIH "DEMOKRATIJA", PA JOŠ ZAPADNI "PRIJATELJI" LAŽU KAKO NAM NEŠTO DONIRAJU, ZAŠTO NE BI I RUSI TRAŽILI PARE ZA SVOJU ROBU, ŠTA JE DRUGAČIJE ???

 5. Nikanor says:

  INTERVJU: Dušan Dunđer - Vučić želi da uvede sankcije Rusiji i da prizna Kosovo! (30.05.2017)▶ 1:36:18 https://www.youtube.com/watch?v=GWPbzFJOn4U Otvoreno šurovati sa suprotnom stranom, nikad prijateljski naklonjenoj prema Srbiji, a očekivati da nam Rusija daje besplatno bilo šta suviše je neozbiljno. Pogledajte šta u intervjuu kaže čovek šta nam je Rusija nudila besplatno pre pet godina, što vlast nikad nije objavila, pa uporedite sa onim pred čime se danas šepurio AV, uz donatora Skota. Onda se zapitajte što je u Beogradu bivši ambasador Rusije uzviknuo: "Ima li ovde Srba"? Uozbiljite se bar vi komentatori, jer vi ne odlučujete ni o čenu u ovoj državi, kao ni ja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *