РОКФЕЛЕР ОТКРИО ПЛАНОВЕ: Папа као поглавар једне светске религије! (ВИДЕО)

ROKFELER OTKRIO PLANOVE: Papa kao poglavar jedne svetske religije! (VIDEO)

19 februara 2016

papa-i-nakaze-2-512x330Ovaj svet je toliko zaglibio u sunovrat da se često pitamo kako nas više i sam Gospod može trpeti. Ali, opet verujemo da je Hristos milostiv zbog čistih duša koje hode Zemljom i mole se za spas naše civilizacije. Onaj koji uporno radi na pripremi terena za dolazak Antihrista je otvoreni satanista Dejvid Rokfeler koji se susreo sa papom Franjom koji mu je tom prilikom poljubio ruku i pokazao svoju naklonost i odanost.

U svojim naporima da Hrišćanstvo objedini sa drugim religijama, papa Franja bio je domaćin niza međuverskih okupljanja u Vatikanu, a na jednom od njih prisutni su bili poglavari vodećih svetskih religija među kojima su se izdvojili: Vaseljenski Patrijarh Vartolomej koji je osvedočeni ekumenista i papoljubac, muslimanski vođa Abu Mazen koji je tom prilikom po prvi put u bašti Vatikana izučio muslimansku Fatihu, a na sastanku su bili prisutni i Šimon Peres kao i Mahmud Abas.

 

Pobrojani Antihristovi sledbenici su se zajedno molili na hebrejskom, engleskom, arapskom i italijanskom jeziku. Oni se zalažu za stvaranje jedne Svetske religije u kojoj bi papa imao primat i vodio celo čovečanstvo u duhovnu pogibelj. Iako su papini napori naizgled plemeniti, oni su u potpunoj suprotnosti sa Svetim pismom.

Sve ovo što nam se sada dešava je zapisano u Otkrovenju tako da ne treba mnogo da nas čude njihove prljave igre. U „molitvi“ kvazi poglavara – masona – jezuita nije prizivano ime Gospoda Isusa Hrista već su samo spominjali „Boga“ tražeći oproštaj za grehove moleći se za mir u svetu.

(Velimir Remić / Agencija Gazeta)

KOMENTARI8 komentara

 1. Dex says:

  Samo bez širenja dezinformacija molim! Na slici papa ljubi ruku Eliezeru (Lolek) Grynfeldu koji je jedan od preživelih u Holokaustu (što se da proveriti), a ne Dejvid Rokfeler kako stoji napisano u tekstu! Ovim nimalo ne branim to satanističko đubre Rokfelera, ali informacija mora da bude istinita da bi bila ona prava i imala efekta! Dole NWO !!!

 2. Cve da se sruši! Do temelja. says:

  Daj dekse, ne gnjavi. Nema slike kada je papa celivao tvog miljenika i zato je kao ilustracija objavljena slika pod radnim naslovom "papa i nakaze". Istinu ispravljaj na CNN-u. Ovde nema potrebe. Ovde je car go. Ponekad i više nego što treba, ali je uvek go.

 3. marinko says:

  gluposti, rokfeler i njegova ekipa već stotinama godina pokušava da uništi katoličku crkvu baaš kao i našu pravoslavnu i za to ima hiljade dokaza, tako da ovaj tekst nem veze sa istinom

 4. El Capitano says:

  cmaroslave kozojebcu, doslo je rdjavo vreme, papa licno lize ruke satanove . Sta ti kazes gade?

 5. hitler says:

  dolazi, a? ufff, teško vam se!

 6. adria says:

  pa vi ste cist primer mrznje iz verskih pobuda, dokaz da vera koliko ljubavi siri toliko i mrznje stvara, toliko verskih ratova i verske netrpeljivosti medju ljudima, podela...

  • raya grobar says:

   Pravi vernici ce uvek prepoznati ljubav pre mrznje!

 7. Miki says:

  Svaka ti cast i ja sam za istinu...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *