РОН ПОЛ открио ко тајно влада АМЕРИКОМ!

RON POL otkrio ko tajno vlada AMERIKOM!

4 juna 2015

Ron_Paul_RNC_2012Ron Pol, uticajni političar, bivši kongresmen i večiti opozicionar Beloj kući, poznat po tome što se zalaže za ukidanje NATO-a i prekid američkih ratova širom sveta, izjavio je da je tzv. „Patriotski akt“ delo obaveštajnih službi na čijem čelu se nalazi CIA.

Pol kaže da će bez obzira na javno deklarisano ukidanje ove zakonske odredbe, koja je omogućavala američkim vlastima da legalno prisluškuju komunikacije svih građana, CIA nastaviti da prisluškuje i snima sve komunikacije.

„Oni tajno vladaju Amerikom.“ – izričit je Pol tvrdeći da je CIA iznad zakona.

Pol je istakao da je javno poznato da je šef CIA, Džon Brenan, bio glavni zastupnik „Patriotskog akta“.

On je upozorio obične građane da ne treba da veruju američkim vlastima, jer je, kako kaže, Brenan van kontrole američkih zakona.

„To je privatna vojska američkih vlasti koja ne odgovara nikome.“ – kaže Ron Pol, podsećajući na svoje nekadašnje tvrdnje koje je iznosio da Bela kuća ima „crne budžete“ namenjene upravo za CIA koji se mimo zakona upumpavaju ovoj obaveštajnoj službi.

(Pravda)

KOMENTARI11 komentara

 1. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  AJESTEL O OVOME INFORMISALI RASTKA, NEMO DA ČOVEK BIDNE NEOBAVEŠĆEN, JER ON ( RASTKO, ŠEČERY....... ) GARANT IMA SVOJU TEORIJU KUJ VLADA AMERIKAMA, U KOJU NIKAKAO NE SMEMO SUMNJATI.........

 2. Za Srbiju says:

  Zapadna "civilizacija" i zapadne "vrednosti". Morbidno. Monstruozno. https://www.youtube.com/watch?v=diBlh5Zv3eI

 3. rastko says:

  KADA GAGA BUDES RESIO DILEMU DA LI JE CIA-CENTRL. INTELIGENCE AGENCY ILI CATOLIK INTELEGENCE AGENCY ZNAT CES KO VLADA TOM VELIKOM ZEMLJOM. BIT CE GAGA DA SI TI DOBRO PLACENI PROVOKATOR A SPOSOBNOSTI NEMAS DA SPOZNAS ISTINU. bEZ POSTOVANJA! PS:DOVIDJENJA DO OSLOBODJENJA

 4. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  RASTKO, ŠEČERY, KAKO SI TI SAMO MUDA(R). I MUŽEVAN. I NADASVE NEZREO......... ......ŠTO INAČE DAJE ŠARM TVOM NEDOSTATKU INTELIGENCIJE KAO DISCIPLINI.......... P.S JES, SIROTA, NEM DRUGA POSLA NO DA LOMOM MOZAK OKO TOGA KO VLADA AMERIKAMA, KO DA OD MOG ( I TVOG ) ZNANJA I SAZNANJA NEŠTO ZAVISI..........BUDI BOG S NAMA I ANĐELI NEBESKI.....!..........

 5. rastko says:

  UPRAVO TO NEHTENJE LOMLJENJA MOZGA GENERACISKI DOVELO JE DO TOGA TE NI MI SAMI KAO I GENERACIJE NASIH PREDAKA,NE ZNAMO ZAPRAVO KO SMO NITI KO NAM JE NEPRIJATELJ. TO JE UPRAVO ZALOG NASE PROPASTI TE AKO SE VRACAMO UNATRAG KROZ VREME LAKO KONSTATUJEMO CINJENICU DA KAKO VREME PROTICE NAS EGZISTENCIALNI PROSTOR JE SVE MANJI ,NAS JE BROJCANO SVE MANJE TE TAKO IDEMO PUTEM NESTANKA. DA LI ZNAMO ODGOVOR NA IRACIONALNU CINJENICU NASE STVARNOSTI,ZBOG CEGA SE GENOCIDNI PROCESI ODVIJAJU NAD NASIM NARODOM VEKOVIMA IAKO SAMI NISMO NITI EKONOMSAKA,NITI VOJNA NITI POPULACIONA SILA. TU POSTOJI NEKA TAJNA! GAGANE,RAGANE VISINA DEGUTANTNOSTI TVOJIH KOMENTARA JE KOSMICKIH RAZMERA TE U NJUMA NICEGA SRBSKOG NEMA KAO NI U TVOM NASLOVU JER OCITO TI NIZASTA SPREMAN NE MOZES BITI. MOZDA ZATO STO SI LADY??????? BEZ POSTOVANJA!

 6. petko says:

  Ajde vas dvoje da se nađete negde mimo ovog portala pa raspravite šta imate. Idete svima na kkk Kalemegdan.

 7. Pravo kažeš, sveti petko says:

  Ko se svađa taj se voli! Aj se kladimo da će se, ako se sretnu, porokati na rastkovo zadovoljstvo. Posle toga će je rastko voleti celog života i nazad. Zato je rastko celo vreme i provocira. Nezadovoljna Gaga će ga ostaviti u njegovom sivilu istine i mraka iz koga ne ume ni da proviri, jer Gaga je plamen koji topi kilajber materijale. Neće nikad shvatiti kako ga je sredila, a mi mu nećemo reći. Šta si se navadio na ženskicu? Baš je slatka. Da mi je samo par dana provesti sa takvom otrovnom ljubičicom, pa makar se i otrovo. Ta mala lajavuša je slatka ko šećer i nije za obične ljude. Garantujem. Sa njom može da bude samo čovek od čvrstog i krutog materijala. Sve ostalo ona gazi.

 8. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  RASTKO, ŠEČERU, LADY GAGA JAKO DOBRO ZNA TKO JE I ŠTO JE, I VRLO JE SVESNA SVEGA, ALI JOJ ( MENI ) STRAHOVITO NA PIČ@KIN ŽIVAC IDU MLATIQURCI KOJI, POPUT TEBE, RASPREDAJU O VASELJENSKIM TAJNAMA U KOJE NISU PRONIKLI NI VEĆI UMOVI OD NAS DVOJE, A PRI TOME VRLO JEDNOSTAVNE STVARI UVIJAJU U OBLANDE MISTICIZMA, ONOSTRANOG FATALIZMA I NEBITNOG IRACIONALIZMA, JER JE TAKO LAKŠE OPRAVDATI NEDOSTATAK KONKRETNE AKCIJE NA TERENU, ZA KOJU SAM JA,SIROTA I OVAKO NEZAŠTIĆENA, UVEK SPREMNA, ŠTA VIŠE, I DAPAČE! ZAMISLI SAMO KOLIKO JE NEBITNO KO U STVARI VLADA AMERIKOM, KAD JE TO VLADANJE UVEK I PRE SVEGA ZASNOVANO NA ZLU,POHLEPI I TRULEŽI, A PRI TOME NI TI, ŠEČERU, NI JA, NIŠTA OVAKO MALI PO TEM PITANIJU NE MOŽEMO I NEMOGASMO NIKAD UČINJETI. ZATO, MESTO ŠTO GUBIŠ VREME U SAMOZADOVOLJNOJ MASTURBATORSKOJ SAMOUVERENOSTI DA NEŠTO ZNAŠ, ČAK I AKO JE TAKO, PROBUDI SE IZ ZABLUDE DA TO SAZNANIJE IMA SVRHU, JER SVE ONO ŠTO TI OVDE IZNOSIŠ UGLAVNOM JE VRLO UPITNO, MADA IZVESNIH ISTINA IMA, I UGLAVNOM JE ZASNOVANO NA PRINCIPU ŠTO JE BABI MILO, TO JOJ SE I SNILO. ZATO, UMESTO ŠTO MRSIŠ MUDA, POKRENI SE KONKRETNO, I U DOBROJ SRPSKOJ TRADICI BUDAKOM RASPOLUTI GLAVUDŽU NATASHI KANDICHEWOY, ZA POČETAK. TO BI SRPSTVU MNOGO VIŠE DOPRINELO NO NEJASNA BRABONJANJA O BOG TE PITA ČEMU,IZ POZICIJE TIPIČNO SERBSKE SIROTINJE. ZAR NE?

 9. Lady Gaga........spremte se,spremte....... says:

  Ali, da bi smo prekinuli ovu, u suštini nebitnu i jalovu raspravu, moram reći da smo, ako sam ja dobro razumela, svi mi na istoj strani, i to je DRAŽESNO, pa u tom smislu, Rastko, dozvoljavam da sam u krivu, i prihvatam kritiku, sve dok su nam ( tebi, meni, svima nama) na prvom mestu SRBIJA I SRBI. DOK SMO NA TOJ LINIJI, DAKLE SRPSTVA, U SVIM NIJANSAMA, ALI PREPOZNATLJIVI, JA SAM SVAKAKO VELIKI POŠTOVALAC SVIH VAS, IAKO PONEKAD IMAM NEODOLJIVU POTREBU DA NEKE, TU I TAMO, NABIJEM NA RACKU. ILI VI MENE, ŠTO JE LEGITIMNO, I POŠTENO.

 10. Gianc says:

  " „Oni tajno vladaju Amerikom.“ – izričit je Pol tvrdeći da je CIA iznad zakona. " ********* već je mafiski vođ Điankana izjavio da CIA koristi mafijaške metode ! "Giancana reportedly said that the CIA and the Cosa Nostra were "different sides of the same coin" https://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Giancana

 11. Mata Hari says:

  Vidi se da ste balkanjerosi, mnogo filozofirate, a nista ne cinite da isterati strane bag r u iz Srbije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *