Росна права нећу

Росна права нећу

2 марта 2015

rudan Vedrana 235645Пише: Ведрана Рудан

Наша предсједница Колинда Грабар Китаровић ових ће дана одлетјети у Њујорк на Конференцију о правима жена гдје ће се, како је рекла, сусрести са најјачом и најпознатијом женом свијета Хилларy Цлинтон. Кад је Хилларy постала турбо позната? То знају све жене на планети старије од четрнаест а сазнат ће и све цуре млађе од четрнаест кад наврше четрнаест. Ипак, утврдит ћу градиво јер ће, можда, ово прочитати и неки дечко који појма нема wхо тхе фуцк ис Хилларy. Хилларy је супруга бившег америчког предсједника Цлинтона који ће златним словима бити уписан у повијест прељубника јер је изјавио да орални секс није секс.

То није све. Њему се затресла предсједничка столица кад је спермом оросио плаву хаљину своје младе љубавнице и приправнице у Бијелој кући Монице Леwинскy. Моница је сачувала хаљиницу тако да Цлинтон, уз најбољу вољу, није могао демантирати орошење. Док је трајао циркус свјетских размјера Хилларy Цлинтон непоколебљиво је подржавала свога супруга. Свим женама свијета послала је јасну поруку, кад ваш муж оближе цуру то није секс, ако ваш муж спермом ороси хаљину неке женске утјешите га.

Након жестоких демократских промјена које су се догодиле на подручју Југославије све нам је јасније да “постали смо свет”. Један од рекламних слогана из моје младости. Док је пред петнаест година орошавање било у моди у Бијелој кући данас је то у Србији. Хрватска се због тога ждере, ми смо и у НАТО-у и у ЕУ, па ипак…О чем се ради? Позната српска теве водитељица Сузана Манчић (59) открила је добробити “вагиналног орошавања”. Прича је врло једноставна. Одеш у бању, намјерно је не желим рекламирати, ово је хрватски блог, онда ти тамо оросе оно што ти оросе па се након орошења осјећаш турбо орошено.

Сузана Манчић зна. Свака нормална жена мора бити орошена и у мртвачком сандуку. Ето, имамо поруке двију жена које су миљама удаљене једна од друге. Манчић је српска теве водитељица, Цлинтон је можда будућа предсједница Америке па ипак исто мисле. Да би била право женско мораш бити мокра и дању и ноћу, и у четрнаестој и у осамдесет и четвртој.

Ових ће се дана у Њујорку, Осми март је близу, одржати онај самит на коме ће бити Цлинтон и Грабар-Китаровић. Манчић тамо неће бити али ће њезин орошени ентузијазам лебдјети попут облачића над главама моћних жена. Све ће се оне јавно залагати за женска права а тајно се вагинално орошавати и држати за ручицу мужеве који орошавање сусједине хаљине држе проблемом оближње кемијске чистионице.

Грабар-Китаровић ће се након њујоршке женске конференције на врху вратити у домовину. За који ће мјесец повести акцију проширивања капацитета Крапинских топлица. Идуће године тамо ће се организирати и централна прослава Осмог ожујка. Боже, ја ћу и тада као што сам то и данас бити једина неорошена грађанка Републике Хрватске.

(Блог Ведране Рудан)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. lala says:

    Suzana je bila u banji u Kanjizi,videli je i razgovarali s njom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u