РОТШИЛД ЈАВНО ПРИЗНАО: „Моја породица је створила Израел!“ ТАКОЂЕ ОТКРИВА ШТА КОНТРОЛИШУ ЦИОНИСТИ (ВИДЕО)

ROTŠILD JAVNO PRIZNAO: „Moja porodica je stvorila Izrael!“ TAKOĐE OTKRIVA ŠTA KONTROLIŠU CIONISTI (VIDEO)

17 februara 2017

rotschild 720 45

Lord Džejkob Rotšild je priznao da je njegova porodica bila “ključna“ u stvaranju Izreala, navodi se u intervjuu za Times of Israel.

80-godišnji Rotšild je rekao u nedavnom intervjuu da su njegovi preci pomogli da se “utre” put za stvaranje Izreala, primoravajući britansku vladu da potpiše Balforovu deklaraciju 1917. godine.

Za Rotšildove se veruje da su projektovali Prvi svetski rat i čekali do 1917-te kada je Britanija pokazala znake nevolje. Cionistička porodica je onda obećala britanskoj vladi da bi oni mogli da ubede SAD da uđu u rat i osiguraju britansku pobedu nad Nemačkom, na osnovu toga što je britanska vlada predala kontrolu nad Palestinom Cionistima.

Tako je kreirana Balforova deklaracija, koja je zvanično pismo sekretara inostranih poslova britanske vlade, Džejmsa Balfora Baronu Rotšildu.

U njoj se navodi:

“Vlada njegovog Visočanstva dodeljuje Palestinu za nacinalni dom jevrejskog naroda, i učiniće najbolje što može, u nastojanju da olakša dostizanje ovog projekta.“

Tokom televizijskog intervjua, “Times of Isreal” je izvestio da je Balfor po prvi put otkrio ulogu njegove rođake Doroti de Rotšild.

Rotšild je opisao Doroti, koja je u to vreme bila tinejdžerka, kao “posvećenu Izraelu“ i rekao: “To što je ona uradila, bilo je od presudnog značaja“.

Rotšild je rekao da je Doroti povezala cionističkog lidera Haima Vajcmana sa britanskim establišmentom.

“Objasnila je Vajcmanu kako da se integriše, kako da se ubaci u život britanskog establišmenta, a on je to naučio veoma brzo. Način na koji je deklaracija nabavljena bio je izuzetan.“

“Vajcman je došao do Balfora“, opisao je Rotišild, “.. i neverovatno, ubedio je Lorda Balfora, Lojda Džordža, premijera, i većinu ministara, da ova ideja nacionalnog doma za Jevreje mora biti ostvarena.“

Intervju je vodio bivši izraelski amabasador Daniel Taub, u okviru Balforovih 100 projekata. Taub je intervjuisao Rotšilda na imanju Waddeston u Bakingemširu, imanju ostavljenom naciji od strane Rotšild porodice 1957. godine, gde je Deklaracija čuvana.

Prema rečima ambasadora Tauba, deklaracija je “promenila tok istorije Bliskog istoka“.

Times je izvestio da je Rotšild rekao da je njegova porodica u to vreme bila podeljena po pitanju ideje Izraela, ističući da neki članovi “nisu mislili da je dobra stva ta, da se tamo uspostavi ovaj nacionalni dom“.

Dorotina pisma se takođe čuvaju na “Waddeston-u”. Ona opisuju kasnije poslovanje sa različitim cionističkim liderima i njen savet o organizaciji cionističke konferencije, navodi Times.

Rotšild je rekao da je Deklaracija prošla kroz pet nacrta pre neo što je konačno izdata 2. novembra 1917. godine.

Alison Vir izveštava u svojoj knjizi- “Skrivena istorija: Kako je Amerika iskorišćena za stvaranje Izraela“, da su nacrti deklaracije odlazili i vraćali se Cionistima u SAD, pre nego što je dokument završen. Glavni pisac je bio tajni cionista Leopold Ameri.

Webtribune.rs

KOMENTARI5 komentara

 1. DeLuxe says:

  I sve to da bi u Izraelu ozidali Treci Solomonov Hram i u njemu docekali svog Mesiju koji je ustvari laznjak i otpadnik bolje poznat kao sotona.

 2. prvoslav says:

  Upravo tako, Rotsild je finansijer Sotone koji ce se ustoliciti u Jerusalimu.

 3. Gojko says:

  Bog je veliki i ima rešenje i plan za ovu satanističku grupu finansijskih mešetara

 4. prvoslav says:

  Zasto Gospodin ne zivi u drzavi Izrael koju je sam stvorio???? Koji licemer.

 5. anđe says:

  Pa vidite dećki to ide ovako ne? Kao što je sve zapisano u Svetom Pismu tako je i ovaj momenat opisan. Neće biti trećeg Božijeg hrama u Izraelu pravljenog ljudskom rukom. Ovaj hram se spušta sa nebesa i to u originalnom izdanju. Čitajte i proverite: Otkrivenje 21:2 "I ja Jovan videh grad sveti, Jerusalim nov, gde silazi od Boga s neba, pripravljen kao nevesta ukrašena mužu svom." Poslanica Jevrejima, glava 11:10 "Jer čekaše grad koji ima temelje, kome je zidar i Tvorac Bog." Tako da će biti da su Rotšildovi džaba krečili i svi njima slični, jer Bog je Bog pravedni i čini po svojoj pravednoj volji ne po rotšildima i ljudima koji misle da sagrade hram kako bi ubrzali dolazak carstva Božijeg i doneli sreću Izrailju. Ne, ovo će biti za one koji su deca obećanja po veri Avraamovoj, to su deca koja su poverovala u poslanstvo i izbavljenje u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *