РУСИ БЕСНИ: „Ово је пуцањ у руски народ“

RUSI BESNI: „Ovo je pucanj u ruski narod“

7 aprila 2018

Najnoviji set američkih sankcija, uprkos izjavama iz Vašingtona, direktno će se odraziti na život ruskih građana jer su predmet sankcija ruske kompanije koje zapošljavaju hiljade ruskih građana, saopštila je ruska ambasada u SAD.

„Vašington je ponovo udario na bilateralne odnose Amerike i Rusije. Ovog puta na meti su se našli kapiteni ruskog biznisa koji su odbili da igraju po američkim pravilima. Govore nam, pritom, da mere nisu uperene protiv ruskog naroda, ali jesu. Te mere su protiv kompanija koje zapošljavaju hiljade ljudi“, ističe se.

Ambasada ocenjuje da su SAD napravile još jednu grešku kada je reč o očuvanju slobode konkurentnog tržišta i integracionih procesa u svetskoj ekonomiji sa ciljem da se podeli rusko društvo.

„Neće moći. Naša zemlja se pod pritiskom ujedinjuje oko svog lidera, što su i pokazali nedavno održani predsednički izbori u Rusiji“, dodaje se.

Nešto ranije je iz Stejt departmenta saopšteno da SAD smatraju da je Rusija sama sebe izolovala i razočarane su time što Moskva neće da preuzme odgovornost za svoja dela.

Istovremeno, Stejt department navodi i da su sankcije signal ruskim vlastima i nisu uperene protiv ruskog naroda.

KOMENTARI3 komentara

  1. Velika Metla says:

    Kad im rat i razaranja prenesete na njihovo tle TEK TADA će oni početi koliko toliko da se ponašaju nazovi normalno! Osim uništenja te zle imperije ništa tu drugo ne pomaže! Naćalost,ali je to tako! Oni prosto traže da budu satrani! Treba im želju ispuniti,jer su zlo ovoga sveta broj 1 !

  2. zlatko says:

    Ameri uvek ratuju protiv naroda, nikad protiv njihovih vodja. Naprotiv! Oni vodje protiv kojih se navodno bore vrlo često samo prividno kazne, a stvarno ih sklone sa očiju javnosti dok se razračunaju sa narodom. Njihov cilj je uvek da narod nauče da bude roblje, da ćuti, sluša i radi pognute glave onako kako mu oni kažu, da se ne buni dok ga oni pljačkaju i istrebljuju. U to razračunavanje ulaze onda kad više ne funkcioniše zamlaćivanje preko marionetskih lokalnih vladara, kad padnu sve maske i kad se oni, Amerikanci=Britanci=zapadnjaci osete bespomoćnim. Taj osećaj bespomoćnosti je za njih koji već vekovima vladaju svetom nepodnošljiv i čim se pojave njegovi prvi tragovi, oni postaju agresivni, ulaze u razračunavanje sa narodom koji ih frustrira, prvo verbalno i propagandno, a ako ni to ne urodi plodom, onda i oružano. Zato ove sankcije imaju veze sa Putinom samo utoliko što je Putin simbol ruske neposlušnosti zapadu, čime je zaslužio mesto u raju.

  3. Trifun says:

    Para ima koliko god je potrebno!! Rusija ima svoju CENTRALNU BANKU kao i SAD kao i EU Rajh. Koliko znam. Sve potrebe ekonomije se mogu finansirati preko Centralne Banke, cija je to PRIMARNA ULOGA, zajedno sa kontrolom inflacije. Centralne banke SAD i EU Rajha su isprintale MNOGO VISE nego sto je bilo potrebno za potrebe ekonomije, i zbog toga ce pretrpjeti VELIKI FINANSIJSKI kolaps koji je tu, iza ugla. Svi to znaju, sve je prenaduvano na Zapadu od tog PREKOMJERNOG PRINTANJA jer je najveca finansijska pljacka u istoriji koja je kulminirala kolapsom 2008, zloupotrebljena za jos vecu pljacku prekomjernim printanjem para koje su uglavnom zavrsile u dzepovima istih tih finansijskih bandita koji su doveli do kolapsa 2008. Dugovi su od astronomski postali super astronomski, NA SVIM NIVOIMA. Umjesto da se printanje para ogranici NA STVARNE POTREBE EKONOMIJE te pare su usmjeravana u finansijski sektor, KOJI IMA SVOJ POSEBAN NEREGULISAN FINASIJKO-BANKARSKI SISTEM u sjenci, koji operise na finansisjkim derivatima i opcijama, i gdje se bukvalno ne zna ko sta duguje kome i koliko jer je totalno neregulisan od strana drzava. U pitanju se VELIKO KLADENJE na kretanje kreditnih kamata, cijena svega i svacega, a iznos tih derivata je NEZAMISLIVO, MONSTROUZNO VELIK. Cifre u operaciji su jednostavno zastrasujuce. To sve ne znaci da Rusija i recimo Srbija ne mogu da koriste slican modifikovan model finansiranja nasih ekonomija preko recimo sistema kupovine drzavnih obveznica ZA STVARNE PROJEKTE, REALNE recimo izgradnju puteva, korita rijeka i slicnih projekata koji imaju pozitivan efekat na ekonomiju. To se moze primjeniti i na privatne kompanije od strateskog znacaja, banke recimo, koje bi bile u mjesovitom vlasnistvu sa drzavom, i sve to finansirati preko centralnih banaka. Ti dugovi drzave i tih strateskih kompanija su fiktivni, i mogu se ponistiti nakon recimo 20 godina, jer ako je centralna banka NASA i radi za NAS i potrebe drzave i ekonomije onda se ti dugovi mogu otpisati potezom olovke BEZ BILO KAKVIH NEGATIVNIH POSLJEDICA PO EKONOMIJU. Pitanje koje treba postavljati je DA LI SU NASE CENTRALNE BANKE VAN KONTROLE NASIH NEPRIJATELJA NA ZAPADU?? Ako jesu onda je kurs djelovanja jasan. Ako nisu onda znamo gdje treba da UDARIMO SVOM SNAGOM da se to promijeni. Nema nazad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *