РУСИ бомбардовали тајну базу ЦИА!?

RUSI bombardovali tajnu bazu CIA!?

23 jula 2016

su-30 65rfr665Strani mediji objavili su danas da su ruski borbeni avioni bombardovali bazu u Siriji koju koristi vojska Sjedinjenih Američkih Država. Zvanični Kremlj nije upoznat sa tim navodima

Strani mediji objavili su danas da su ruski borbeni avioni bombardovali bazu u Siriji koju koristi vojska Sjedinjenih Američkih Država. Zvanični Kremlj nije upoznat sa tim navodima.

“Ovo pitanje se nalazi u delokrugu Ministarstva odbrane Rusije”, rekao je novinarima pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

Odgovarajući na pitanje da li Kremlj zna za ovaj incident, Dmitrij Peskov je odgovorio: „Ne, ne znam. I u ovom slučaju ne mogu da komentarišem novinske navode“.

„Opet, ovo pitanje treba uputiti Ministarstvu odbrane“, dodao je pres-sekretar šefa ruske države.

Ranije su mediji saopštili da je ruska avijacija, navodno, bombardovala tajnu bazu u Siriji koju koristi američka vojska.

Peskov je takođe saopštio da bi Rusija mogla da poveća brojnost svojih aviona u Siriji.

„Kada je doneta odluka o smanjenju našeg avijacionog kontingenta u Siriji, setite se izjava i predsednika i vojske koji su govorili da privremena infrastruktura ostaje tamo i da u slučaju potrebe kontingent može veoma operativno biti povećan, u skladu sa zadacima koje će imati“, izjavio je predstavnik Kremlja.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI4 komentara

 1. teletabis says:

  Ako je baza tajna onda za nju niko ne zna. Zato je i ona bombardovana kao legitiman cilj. Usput, šta CIA radi kod DAEŠ-a?

  • Sančo Pansa says:

   Nadam se da će se uskoro desiti isto i sa nelegalnom Bazom Bondstil na Kosovu i Metohiji, jer im nikada niko od naših nije dao odobrenje za boravak na srpskoj teritoriji. Važno je da su Rusi krenuli sa šamaranjem Amera, neka to bude zbog Olimpijade - za početak...

 2. Srboje says:

  Sto reče Miroslav Ilić,"tek smo počeli..."

 3. Kiki ns says:

  Pa naravno. Otkud su oni znali da je to tajna baza. Tako ni onaj naš nije znao da je onaj nevidljiv pa ga skenjo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *