РУСИ ДОКАЗАЛИ ПРИВРЖЕНОСТ СРБИМА: Цела трибина певала – Руси, Срби, браћа заувек! (ВИДЕО)

RUSI DOKAZALI PRIVRŽENOST SRBIMA: Cela tribina pevala – Rusi, Srbi, braća zauvek! (VIDEO)

21 oktobra 2016

Pristalice moskovskog kluba, koji su inače u bratskim odnosima sa Crvenom zvezdom, skandirali su ime Marka Ivkovića tokom meča sa Rostovom za vikend.

Spartak tribina (Foto: Jutjub)

No, osim toga, cela Spartokova tribina je na srpskom uzvikivala:

„Srbi i Rusi, braća zauvek!

Tu situaciju možete videti od 3. minuta na videu.

 Inače meč između FK Spartaka i FK Rostova se završio pobedom Spartaka od 1:0.

 (Telegraf.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Starina Novak says:

  Srbi nisu "mali Rusi". Srbi su "veliki Rusi". Ruski narod je nastao od srbskog naroda sa Dunava - tzv. Srbi Dunajci koji su krenuli u rasejanje (Rusi). Jedan narod, jedna krv, jedna vjera. Jedino pitanje: što su Rusi veći Srbi od samih Srba je - Rusi su ostali čisti, nisu se turčili i primali islam, nisu se kroz vjekove ponašali: "boj se ovna - boj se govna". Slava bratskoj Rusiji!

 2. kuka says:

  Znam da nije tema, ali ne mogu da odolim. Najzad sam otkrio otkud nam ime Srbi. U staroj vavilonskoj mitologiji postoji jedna namerno ili slučajno skrivena boginja po imenu SERBANIT (=ona koja sija). Osim ovog imena, ona je na različitim jezicima i dijalektima dobila manje ili više slična imena: Sarpanit, Sarpanitu, Serpendtu, Zirbanit itd. Kasnije su sva ova imena iščezla i na njihovo mesto je došlo ime Inana. Serbonit je bila boginja majka, supruga vrhovnog vavilonskog boga Marduka, zaštitnica poroda, plodnosti, ljubavi, porodice, kreatorka svog semena na Zemlji i celokupnog ljudskog roda. Ponekad je izjednačavaju i sa drugim antičkim božanstvima, boginjama smrti Ištar i Kali, kao i Lilit, Atinom, Demetrom, Persefonom itd. Njeno venčanje sa Mardukom je u Vavilonu slavljeno kao praznik Nove godine. Ono što je dodatni dokaz da je naziv našeg naroda nastao od njenog imena jeste to da je njen glavni atribut zaštitnica mladog meseca, a znamo da su na srpskom grbu od davnina stajala četiri mlada meseca. Vavilonci su je prikazivali kao stasitu ženu ogromnih, ponekad zelenih očiju. Te oči liče na one kakve vidimo iza naočera sa izrazito velikom dioptrijom. U velikom potopu za koji neki veruju da se desio oko 2500. godine pre nove ere vavilonsko carstvo je nestalo, a preživelo stanovništvo se raselilo. Verovatno su neki Srbi tako stigli na Balkan tad, pre otprilike četiri i po hiljade godina. Medjutim, vavilonsko carstvo se u svoja najbolja vremena prostiralo na ogromnoj teritoriji, uključujući i Apeninsko i Balkansko poluostrvo, tako da verovatno nikad nećemo saznati od kojih Vavilonaca mi ovde potičemo, da li od onih koji su došli nakon velikog potopa ili onih koji su ovde živeli od ranije.

  • kuka says:

   A pošto su Srbi i Rusi, fakat, braća, kao što lepo kažu ljudi na stadionu, onda su i Rusi poreklom iz Vavilona. Zato ovoliko razrušavanje Bliskog istoka. Uzurpatori uništavaju poslednje preostale tragove našeg, a još više ruskog porekla.

 3. rema srbenda says:

  Zvezda je večeras slavila u Carigradu. Pobeda za našeg brata Marka Ivkovića Jagodu.

 4. VUK says:

  jeste svi su postali od nas srba daj ne zezajte

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *