РУСИ И ПУТИН ПРЕСЕКЛИ – ОШТРО УПОЗОРЕЊЕ ТУРЦИМА

RUSI I PUTIN PRESEKLI – OŠTRO UPOZORENJE TURCIMA

1 marta 2020

Rusija, nakon odluke sirijskih vlasti da zatvori vazdušni prostor iznad Idliba, ne može da garantuje bezbednost turskoj avijaciji u Siriji.

To je na brifingu rekao rukovodilac Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Oleg Žuravljov.

„Imajući u vidu da je došlo do eskalacije situacije u vazdušnom prostoru iznad provincije Idlib sirijske vlasti su bile primorane da ga zatvore. U tim uslovima komanda ruskih snaga ne može da garantuje bezbednost turskoj avijaciji iznad Sirije“, rekao je on.

KOMENTARI4 komentara

 1. Ivke says:

  Trt Milojka

 2. Miraš says:

  Da, da. Ali Rusi i sada jedu uvozni turski paradajz. Da li je trojanski konj taj turski paradajz, i još zarada od prodaje gasa Turskim tokom, i od prodaje S-400 Turskoj, itd. Sa Turskom će Rusi-biznismeni ostvariti neke zarade, a nesrećnu Siriju samo treba dotirati. Da li će Rusi i ovog leta masovno na more u Tursku?

 3. Beli Orao says:

  Sad treba turčinu objasniti da Ameri turskim rukama vade iz vatre užaren krompir za njih , da li je svjestan da ga ameri vozaju ????≠

 4. persida says:

  E, jeste ih upozorili, Putin i Lavrov rade na unistenju Rusije. Kada to shvate srpski rusofili, Sava ce biti puna leseva jer ce samoubistvo biti jedini odgovor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *