РУСИ И УКРАЈИНЦИ СУ ЈЕДАН НАРОД: Путин одговорио зашто их не сматра непријатељским народом

RUSI I UKRAJINCI SU JEDAN NAROD: Putin odgovorio zašto ih ne smatra neprijateljskim narodom

1 jula 2021

VERUJEM da smo mi i Ukrajinci jedan narod, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin.

Putin je juče odgovarao na stotine pitanja javnosti. Na pitanje zašto Ukrajina nije na listi neprijateljskih zemalja, Putin je odgovorio da „jednostavno ne veruje da je ukrajinski narod neprijateljski nastrojen“ prema Rusiji.Već sam pričao o tome. Mislim da smo mi i Ukrajinci jedan narod. Međutim, rukovodstvo moderne Ukrajine je, za razliku od njenog naroda, očigledno neprijateljski raspoloženo, rekao je on.

Na pitanje kada će se sresti sa Vladimirom Zelenskim, ruski lider je odgovorio pitanjem. Zašto bih se sretao sa Zelenskim?

Potom je pojasnio: „Ukrajinom se u potpunosti upravlja spolja, iz Vašingtona i, delimično, iz Pariza“.

KOMENTARI2 komentara

  1. ostrogorski says:

    Rusi i Srbi su svim slovenskim narodima braća a svi ti narodi su, zapravo, odrodi, izrodi i krvoloci Rusima i Srbima. "Što se, crnim, zadoji đavolom, obešta se njemu dovijeka." Uzmimo za primer Crnogorce - ne postoji, pod kapom nebeskom, crnji neprijatelj Srba i Rusa od tijeh prokletih izroda. Sjetih se nebeskog stiha, iz poeme Balkanska Carica, Mione Piperski: "Ne truj vodu prokleti izrode, krvlju si nam zamutio vode. "

  2. M says:

    Nije uopće bitno što Putin i Srbi misle o tome,bilo bi im bolje da shvate!Bilo bi dobro i za Ruse i za Srbe da konačno shvate zašto je to tako!Zašto npr.do jučer"drugo oko u glavi",danas to više nije!?!Ili Poljaci,Česi,nego pače suprotno...!Zato jer su se otreznili,vidjeli pa im prisjelo,da Veći brat Centralist-Hegemon sve i njihovo svojata,da njih tretira kao poslušnike drugog reda,imigrira im u njihov dom i kasnije viče da je to njegovo,itd.,da ne nabrajam,to nije(više)moj problem!Nije čak ni stvar za polemiku,pače nek svak ima svoje mišljenje,što različitije to bolje!Nije slučajno da nitko iz bivše Juge ne voli Srbe,niti itko iz istočne Europe voli Ruse,probali,prisjelo im i ne bi više,Hvala!Još da probamo EUropski recept po istom modelu,Veći brat jaši manjega,pa da nam i on prisjedne!Kao što će i cijelom svijetu prisjesti i USA Veliki brat,pa će onda i Kineski!Jer,ko što nije dobro kad nema Većeg brata mačke pa miševi kolo vode,nije dobro ni kad Veći brat jaši manjeg!Ni općenito kad moćnik jaši nevoljnika,ni obratno!A cijeli svijet do sada loše počiva na tome,pa to neće dobro tako riješiti ni Putin,ni Srbija,ni EUropa,ni USA,ni Kina,ni Antikrist!To može bolje riješiti samo ispravniji,pošteniji model!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *