РУСИ ИХ РАСКРИНКАЛИ: Почело је снимање…

RUSI IH RASKRINKALI: Počelo je snimanje…

11 septembra 2018

Ruski centar za pomirenje zaraćenih strana u Siriji saopštio je da je, prema informacijama stanovnika Idliba, tamo počelo snimanje nameštene provokacije navodne primene hemijskog oružja od strane sirijske vojske.

„Prema informacijama koje smo dobili od stanovnika provincije Idlib, trenutno se u naselju Džisr el Šugur snima nameštena provokacija sa navodnom primenom ’hemijskog oružja‘ protiv civila“, navodi se u saopštenju.Centar navodi da su za snimanje u Džise el Šuguru jutros stigle filmske ekipe nekoliko televizijskih kanala sa Bliskog istoka, kao i regionalni ogranak vodeće američke informativne televizije.

Svi video-snimci provokacija u do kraja dana bi trebalo da budu predati redakciji televizija kako bi se emitovali nakon objavljivanja na društvenim mrežama, dodaje se u saopštenju.

Teroristi su isporučili dva kontejnera sa toksičnom supstancom na bazi hlora u Džisr el Šugur specijalno radi što „prirodnijeg“ snimanja provokacije.

U saopštenju se navodi da su „scenarijom predviđene izrežirane scene ’pružanja pomoći‘ stanovnicima Džisr el Šugura od strane aktivista ’Civilne odbrane‘ (Belih šlemova), nakon navodne upotrebe takozvanih ’bure bombi‘ sa otrovnim supstancama od strane sirijske vojske“.

(Sputnjik)

KOMENTARI2 komentara

  1. Zoran says:

    Holivud radi li radi.

  2. kiki_ ćeraćemo se says:

    Napalm bomba decu prži. Tako su to radili amerikanci 10 godina u Vijetnamu, i niko im reč nije reko, dok i sami nisu videli da je to izgubljen rat, da su Vijetnamci prokopali džunglu svojim pacovskim kanalima i da su počeli da dobijaju i rat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *