Руси имају најстрашнији ракетни систем који постоји – У НОВОМ СВЕТСКОМ РАТУ ПОБЕДИЋЕ И БЕЗ ТОГА – ЕВО ЗАШТО

Rusi imaju najstrašniji raketni sistem koji postoji – U NOVOM SVETSKOM RATU POBEDIĆE I BEZ TOGA – EVO ZAŠTO

12 novembra 2018

Zašto Rusiji ne trebaju nove rakete da uništi SAD? Rusiji nije potreban Avangard hipersonični sistem da uništi SAD u slučaju rata zbog činjenice da Amerikanci nemaju sistem raketne odbrane sposoban da uništi ruske balističke rakete koje trenutno postoje.

Američki časopis The National Interest navodi da bi Rusiji bio potreban samo delić od njenih 528 kopnenih balističkih raketa i podmornica da uništi SAD.Kako navodi ova publikacija, Amerikanci nemaju potrebnu zaštitu od balističkih raketa. Trenutno, SAD mogu samo da pokušaju da razviju sistem raketne odbrane kako bi barem oborili rakete lansirane od strane “malih sila“ kao što je Severna Koreja.

National Interest ističe da su 1960-ih godina SAD pokušale da kreiraju Safeguard sistem raketne odbrane, 1980-ih godina je Reganov Star Wars želeo isto.

Međutim, ovaj magazin piše da je malo verovatno da će u budućnosti novi sistemi moći garantovanti neranjivost na rakete sa bojevim glavama koje se približavaju brzinom 20 većom od brzine zvuka. I naglašava da je novo rusko oružje stvoreno bukvalno da prodre kroz odbranu, koja jednostavno ne postoji i verovatno neće biti izgrađena od strane SAD.

Sredinom oktobra, Vladimir Putin je najavio da će Avangard sistem biti primljen u službu u narednim mesecima.

1.marta, ruski predsednik je, govoreći pred Saveznom skupštinom, najavio stvaranje Avangard sistema sa raketama sposobnim da lete u gustim slojevima atmosfere na interkontinentalnoj udaljenosti i sa hipersoničnom brzinom koja prevazilazi Mah broj z više od 20 puta.

U julu je rusko Ministarstvo odbrane najavilo početak masovne proizvodnje Avangard hipersoničnih bojevih glava.

Ovo je usledilo jer je ruski predsednik Putin stavio prioritet na brz tehnološki napredak ruske vojske kako bi mogli osporiti američku vojnu nadmoć, ali sa mnogo manje troškova.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad says:

  hm hiperrsonične rakete služe za iznenadni i potpuni udr, bez mogućnosti detekcije ili uzbune, to znači Da će društvance koje bi da vrši genocid nad rusima morati SVE VREME da sedI u bunkerima inače rizikuju dA ih rusi pobiju ko miševe. To je poruka hipersoničnih raketa.

  • Deda Micko says:

   Sve je bullshit, rade u dogovoru, ne postoji sukob izmedeju Amerike i Rusije jer su obe sile pod kontrolom Izraela.

  • SLAVKO-KNIN says:

   Majkane eli ti stvarno vjerujes da Rusi imaju bolje i kvalitetnije oruzje od Amerike?????Ja ti garantujem da je Rusko oruzje zera bolje od Kineskog dakle radi se o inferiornom naoruzanju naspram Americkog.Ne treba nista drugo ki dokaz ovije moji tvrdnji vec je dovoljno upirediti Rusko i Srpsko oruzje.Uzmimo na primjer pistolj Tetejac izvorno Sovjetski pistolj.Uporedi kvalitet Ruskog originalnog Tetejca TT33 i naseg kopiranog Tetejca M57??????Kvalitet je ipaj na strani Srpskog Tetejca iako se radi o kopiji dakle kopija je kvalitetnija od Ruskog originala.Inace zame i po mom misljenju Tetejac je i dan danas najbolji pistolj na Svjetu boljeg odnjega nema niti ce ikad biti.Uzmi i uporedi Zastavinu automacku kopiranu pusku M70 i uporedi njen kvalitet sa Ruskim Kalasnjikovom.Jopet je Zastavina puska kvalitetnija od Ruskog originala.A znades u cemu je kljucna razlika Majkane izmedju Zastavine M70 i Ruskog Kalasnjikova??????Ruski Kalasnjikov ce ispaliti plafon 70 iljada metaka dok Zastavina M70 tuce 80 iljada metaka.Dakle kljucna razlika je u 10 iljada metaka u korist Zastavine M70.Tako da Rusi sigurno i u ostalim vrstama naoruzanja zaostaju za Zapadom.Pa oni zaostaju po kvalitetu za Srbijom a kamo li za Zapadom.Inace sto se tice kvaliteta oruzja ja stojim na tvrdnji da naj kvalitetnije oruzje prave Cesi i Belgijanci pa onda Ljemci.Majkane nemaju Rusi nista oni su samo nafaljeni i dignuti u nebesa.Realno oni su po pitanju svega sta se tice kvaliteta ispod Srbije a o Evropi da i ne govorim.

 2. M says:

  Hipersonične rakete USA postavlja i na Ruske granice!Jer se ni ne misli dovesti u situaciju da se brani,nego žele udariti prvi!Pod ozbiljno!

 3. Miroslav says:

  Avangard raketa vrlo brzo ulazi u redovan sastav Ruske vojske. Sledeca koja ce u narednih godinu dana uci u redovan sastav je SARMAT, 200 tona, 15 nuklearnih glava, oblece zemlju koliko treba puta. To je maksimalno vreme u kome ce Rusija trpeti divljacko ponasanje ZApada.Postace sve agresivnija u medjunarodnim odnosima, a moguce je da neku od ovih raketa predstavi u nekoj od beznacajnih zemalja...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *