РУСИ ИСМЕЈАЛИ Пацолија и ШИПТАРЕ!

RUSI ISMEJALI Pacolija i ŠIPTARE!

25 januara 2019

Zamenik ruskog ambasadora pri Ujedinjenim nacijama, Dmitrij Poljanski odgovorio je na današnji tvit kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija da Priština priznaje Huana Guaida kao privremenog predsednika Venecuele.– Nepriznati priznao nepriznatog. Svet se trese u strahu…“, napisao je Poljanski na Tviteru, odgovarajući na objavu Pacolija.

Opozicioni lider i predsednik parlamenta Venecuele, Huan Guaido, proglasio je u sredu sebe privremenim predsednikom tokom masovnih antivladinih protesta.

Evropska unija pozvala je danas vlasti Venecuele da poštuju građanska prava, slobodu i bezbednost predsednika Kongresa Huana Guaida, ali ga nije priznala kao privremenog predsednika.

U saopštenju EU se ističe da narod Venecuele ima pravo da mirno demonstrira, da slobodno izabere svoje lidere i odredi svoju budućnost.

Vojska Venecuele odbila je da prizna Guaida za privremenog predsednika.

Guaida su kao privremenog predsednika priznale SAD, Kanada, Brazil, Argentina, Kolumbija, Paragvaj, Čile, Peru, Gvatemala, Kostarika i Albanija.

KOMENTARI5 komentara

 1. Gardista says:

  Albanija...hahaha.To mu dodje kao i moja baba da je priznala. Koga briga ko sta prizna u tudjoj drzavi. Neka gledaju svoja posla a neka puste ostale zemlje neka vode svoje politike.

 2. Slobodanka says:

  Miš, koji se još nije ni rodio, hvata korak sa slonom i zamišlja kako je baš velik. A šta ako od silnog naprezanja dogodi se spontani pobačaj?

 3. raikkonen says:

  e ova shiptarcina je renovirao kremalj dok je bio pijandura jelcin bio ''vlast''

 4. milorad says:

  oko za oko ,zub za zub, problem je što šiptari namju dovoljno materjala da ispalte dug u krvi ,ali platiće njihovi mentori zbog toga.

 5. Taipova Češma says:

  Svako ima pravo da za sebe javno kaže da je budala - ali svi oni koji samo posle sat vremena podrže njegovu izjavu - potvrđuju njegovu izjavu,o SEBI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *