РУСИ ИЗНЕЛИ ДОКАЗЕ – СВЕДОЦИ СВЕ ПОТВРДИЛИ: Хемијски напад у Сирији је изрежиран (ВИДЕО)

RUSI IZNELI DOKAZE – SVEDOCI SVE POTVRDILI: Hemijski napad u Siriji je izrežiran (VIDEO)

28 aprila 2018

STALNI predstavnik Rusije u Organizaciji za zabranu hemijskog oružja, Aleksandar Šuljgin, održao je obećanje zvanične Moskve da će u njeno sedište u Hagu biti dovedeni dečak Hasan Diab i ostali učesnici inscenacije hemijskog napada u gradu Duma koje su Amerikanci, Britanci i Francuzi iskoristili za raketnu agresiju na Siriju. Da kao nevoljni učesnici svedoci ispričaju šta se stvarno dogodilo.

Hasan i ostali su posvedočili da ništa nije bilo onako kako su lagali iz Vašingtona, Londona i Pariza. Samo, u sali nije bilo ni američkih, ni britanskih ni francuskih predstavnika! Imali su naredbu da se ne pojave.

Prema Šuljginovim rečima, Britanci i Francuzi su pomagali Amerikancima da „žestoko ubeđuje” predstavnike „vazalnih država” da ne dođu da čuju šta će reći mali Hasan i ostali. Najrevnosniji je bio stalni predstavnik SAD koji je neke u tome i „pomalo fizički sprečavao”.

Svedočenje su organizovale Rusija i Sirija, a Šuljgin je ocenio da se SAD, Velika Britanija i Francuska boje da pogledaju istini u oči i da saslušaju „kako mali Hasan raskrinkava njihovu laž” (o `hemijskom napadu u Dumi`).

Pored Hasana, u Hagu su svedočili i žitelji  i lekari Dume koji su potvrdili da je sve bilo inscenacija. A to je saglasno reklo njih 17 uvučenih u provokaciju koja je organizovana preko „Belih šlemova”, lanih humanitaraca koji rade za britansku i amerišku špijunažu.

Inače, Hasanova majka je u Hagu ispričala:

„Utrčali smo u polikliniku jer je dobro utvrđena. Tamo su mi iz ruku oteli mlađeg i srednjeg sina i počeli da ih polivaju vodom. Deca su se jako preplašila. Držali su nas na jednom mestu. Ja se veoma bojim pucnjave i eksplozija. Mi smo i ranije trčali u bolnicu čim zapuca. Tog puta je neko sve snimao”

Dečakov otac Amar je dodao: „Ja pojma nemam šta je hemijsko oružje… Došao sam ovde da kažem: ovo je moja žena, ovo su moja deca, sa nama je sve u redu. Mi smo bezbedni”.

Hasan je ponovio ono što je već govorio: kako su „neki ljudi” vikali da su „svi otrovani” i kako su ga polivali i snimali…

„Na ulici su se čuli krici i pozivi da svi trčimo u bolnicu. Veoma sam se uplašio. Čim smo uleteli, mene su počeli da polivaju vodom. Ne znam zbog čega su to uradili”.

Svedočenje su bojkotovali predstavnici svih zemalja NATO.

Predstavnik Velike Britanije Piter Vilson rekao je: „Organizacija za hemijsko oružje nije pozorište. Rusija je žrtve hemijskog napada pokušala da predstavi kao komedijante. To je neprihvatljivo”.

Hasana i ostale – uprkos staranjima Vašingtona, Londona i Pariza – čuo je i snimao popriličan broj novinara, a i predstavnika raznih zemalja…

KOMENTARI2 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Svi smo znali da je izrežirano. Istina interesuje samo Srbe i Ruse. Demone ne interesuje, jer ne bi radili to što rade. Njima je bitan samo cilj. A jedan od ciljeva da nema ni Rusa ni nas. Onda će biti uspostavljena njihova vladavina zvana Novi svetski poredak. Poredak laži. nepravde i porobljavanja.

    • Nebeska Srbija says:

      Bravo za komentar!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *