РУСИ НА ФЕЈСБУКУ СЛАВЕ ПОБЕДУ СРБИЈЕ: Слава Русији и Србији!

RUSI NA FEJSBUKU SLAVE POBEDU SRBIJE: Slava Rusiji i Srbiji!

10 novembra 2015

Na fejsbuk stranici RUSKE FEDERACIJE, koju je lajkovalo preko 900.000 ljudi, postavljena je zanimljiva slika.

Pogledajte:

12186522_10154695571588539_5597191820126515768_o

(Intermagazin)

KOMENTARI7 komentara

 1. mija says:

  Potpuno su divni, naša draga braća. Sliku sam skinuo, pa ću je staviti na desktop da mi greje dušu.

 2. Stepa says:

  Veliko hvala bratskoj Rusiji. Rusija je jedina nada ne samo Srbije nego celog covecanstva. Ali da ne zaboravimo i ostale prijateljske zemlje koje su glasale za nas ili bile uzdrzane i pored ogromnih pritisaka i ucena od strane belosvetskih holstaplera da glasaju za siptare.

 3. otac Satarije says:

  Pa Rusi su rekli da će rešiti unesco...i evo...a ovaj naš kancelar je više puta pričao kako je tu sve gotovo, da šipčuge imaju jače prijatelje i da mi tu ništa ne možemo, a sad smrad ćuti umesto da se zahvali Rusiji i Putinu. I ne samo zahvali, nego okrene Srbiju prema Rusiji i momentalno prekine pregovore sa eu gde je nemačka glasala "za" kao i većina zapadnih zemalja; njihovo društvo nam ne treba i nacistički narodi nisu dobro društvo ,tim pre što zadnjih 7-8 godina uglavnom kopaju po kontejnerima.

 4. mija says:

  Gde da se on zahvali Rusiji! Oni mu pokvarili planove. Ko zna šta se taj tvor smrdljivi dogovorio i pošto. Treba ga samo smenjivati što hitnije, a onda s njim u zatvor da se vidi ko je i šta je radio.

 5. miroslav says:

  Sto li je Dacic ushicen na konferenciji za tzv.stampu?Kao da je on zasluzan za nesto:)A kancelar?On se smejulji iza njega.Jos malo pa mu vise nece biti smesno..

 6. vevericalasica says:

  Kada vidim ovo naše zlotvore na vlasti, svako radovanje mi presedne. Radost će biti potpuna ako se ostvari ono što je Mija gore naveo.

 7. Portopranco says:

  Sonja Biserko, zloglasna hrvatska lobistica koja je instalirana da iznutra ruši Srbiju i srpske nacionalne interese, sada gorke suze roni.Uz pomoć braće Rusa njoj i njenim fašističkim ustaškim i šiptarskim donatorima zavrćemo šiju.Polako narode, ali sigurno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *