РУСИ НАПАЛИ: ПОТПУНО УНИШТЕЊЕ

RUSI NAPALI: POTPUNO UNIŠTENJE

29 septembra 2023

Vazdušno-kosmičke snage Rusije pogodile su proizvodne pogone, skladišta terorističkih bespilotnih letelica u sirijskoj provinciji Idlib.

Ovo je na konferenciji za medije zamenik načelnika Ruskog centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji kontraadmiral Vadim Kulit.Kontraadmiral je precizirao da su ruske Vazdušno-kosmičke snage 27. septembra 2023. izvele napad na terorističke ciljeve u oblasti naselja Haluba i El Ankavi u provinciji Idlib.

„Uništeni su proizvodni pogoni i skladišta bespilotnih letelica koje militanti koriste za napade na položaje vladinih snaga i civila Sirije, kao i podzemna teroristička skloništa“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, tokom prethodnog dana u oblasti El Tanfa zabeleženo je 11 narušavanja od strane dva para lovaca „tajfun“, dva para lovaca „rafal“, aviona za elektronsko izviđanje i osmatranje MC-12W i dve višenamenske bespilotne letelice MQ-1C koalicije.

Za 24 časa zabeleženo je da je koalicija devet puta prekršila protokol dekonfliktacije od 9. decembra 2019. godine u vezi sa letovima bespilotnih letelica koji nisu koordinisani sa ruskom stranom.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Rka-koka, ne znaje se ko kog koka.

  2. Kwaka says:

    Pa naoruzajte te sirijce svime mogucim i nek otjeraju govna sa okupiranih naftnih polja u toj jadnoj zemlji. Ili se bojite razljutiti partnere?

  3. eksilencija Hill of shit says:

    Pa bezobrazni jedni, pokrajinu Idlib čuvaju gospoda kauboji, i kakvo je to nepostovanje prema njihovom mocnom pvo-u, toj US tehnologiji kojoj u svemiru nema premca da bi se čak i sami Anunakiji frapirali i klonili bi se spuštanja svojih svemirskih brodova na svaku planetu od straha od američkih pvo sistema, i sad neki Rusi im kvare koncepciju, ruse fabrike za proizvodnju naaaajkvalitetnijih dronova...nije to lepo, nije kulturno,ali taj nerazvijeni Istok...fuj :-)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *