РУСИ ОБЈАВИЛИ: Америка се распада!

RUSI OBJAVILI: Amerika se raspada!

2 juna 2020

SAD su počele da se raspadaju, napisao je na tviteru član Saveta Federacije Rusije Aleksej Puškov.

„SAD počinju da se raspadaju. To se vidi u Siriji i Avganistanu, po katastrofi sa Kovid-19 u samim SAD, po nesposobnosti da pomognu evropskim aveznicima na vrhuncu pandemije, po nemuštim optužbama na račun Kine, po rasnom buntu i unutrašnjem raskolu“, rekao je senator.Po njegovim rečima, SAD su se našle u vrtlogu haosa.

Protesti, koje prate neredi, vandalizam, napadi na policiju, zahvatili su desetine američkih gradova. Povod je stalo ubistvo afroameričakca u Mineapolisu koji je preminuo nakon grubog hapšenja.

KOMENTARI10 komentara

 1. persida says:

  Prava stvar, raspadaju se sami od sebe. Nisu potrebnini Rusi, ni Kinezi. Ali, ko ce platiti ceh raspada? Svakako, samo sirotinja. Bogatuni ce preziveti raspad i ako budu morali, preselice se negde drugde. Ne bi me cudilo da se presele u Rusiju. Rusija voli bogatase.

  • Slobodanka says:

   Opet iznosiš svoje omiljene gluosti i još očekuješ da ti se divimo. Pišeš gluposti. Oni ne vole Rusiju, niti bi se u Rusiji osećali sigurno! Već su oni odabrali za sebe naprimer Novi Zeland i po njihovoj proceni još neke bezbedne krajeve ovog sveta, zatim pominjali su Brazil i druge zemlje Južne Amerike... Pisali su o tome ranije povodom anglosaksonske obaveštajne agencije-zajednice "5 očiju" koju čine SAD, V.Britanija, Kanada, Australija i Novi Zeland. PET OČIJU se već duže vreme (više decenija) zalaže za slabljenje Rusije i Kine, a u novije vreme zabranjuju kupovinu opreme kompanija "Huavej“ i ZTE i korišćenje kineskih tehnologija 5G. Prethodnih nedelja-meseci kroz medije je krenula hajka na osnovu povezivanja širenja virusa kovid-19 sa širenjem mreže 5G, ali ovo je važno da razvoja mreže 5G ne može biti bez saradnje sa kineskim Huavejom. Moguće je da ta pisanja protiv širenja 5g mreže su isto propagandno-psihološki rat, prelistajte gde u svetu su najviše nasilno rušili tu mrežu na zemlji. Vreme će pokazati.

 2. Sasulja says:

  Sve dok budu mogli stampat dolare bez pokrica,za njih nema krize,ali doce i tome,jednom kraj.

  • Miraš says:

   Dolari neće zaustaviti krizu u SAD. Njih više ni za dolare ne možeš kupiti da budu normalni. Neće ni velika reka dolara pomoći da se održe predsednički izbori u SAD u normalnim uslovima. Kako u uslovima teških podela i čestih nemira održati izbore? Ove demonstracije će verovatno zaustaviti, ali sorošoidi (duboka država, kako god ih zvali) posle korone i ovih demonstracija mogu da smisle još neku pakost koja će paralisati izbore. U SAD biće vruće do novembra, i u novembru.

 3. Popara Dorcol says:

  Glupost

 4. E.Lirsch says:

  E jes' mi zao u 3pm. Pa sta cemo sad bez "demokratzije"i "ljudskih prava" bez tog "svetionika"... Ovo nece da valja, jok.

 5. Zoran says:

  To je bar drugi put za poslednkjih 75 godina. A raspao se SSSR. Pazite da se vi ne raspadnete, jer vam se to vec jednom desilo. :)

  • uddu says:

   Ha-ha-ha ! to Zorane! e jesi im doro rekao !

 6. doktrina soka says:

  Sacekati cemo mi da se Amerika raspadne. Ovi neredi ce se ispusiti, jedno je dobro, pokazalo se da je ova pandemija lazna,jer tko bi nagaovorio kao sorosevci-demokrate da ljudi krenu u proteste.Videcemo koliko ce ih sada zbog ovakvih okupljanja oboleti u tim sorosevski drzavama.Neredi su tamo gde vladaju demokrate, a povod su kampanje za izbore,ali sacekajmo GEN. Flina sta im sledi i kako ce proci CNN koji je pustao sa telefona pucnjavu u direktan program. Samo ne treba nikoga slusati,nego proveravati sta nam govore. Inace ,posto nasi mediji ne pisu ko je G. FLIN, samo da kazem da je on org. presednicke izbore za Trampa i zato pogodio u zatvor gde su hteli da ga strpaju u zatvor zajedno sa sinom,pa posto nisu uspijeli ima da im se na*e*e mame, MSM i sve pusti, kakvg stofa ima o njima, od Busa, Klintona i Obame.

  • uddu says:

   Da,to je stoposto tako,verovatno ,nadamo se, jer da nije tako onda će biti;teško nama!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *