РУСИ оборили АМЕРИЧКИ дрон! (ВИДЕО)

RUSI oborili AMERIČKI dron! (VIDEO)

19 juna 2016

576588Takozvani „ukrajinski oslobodioci“ zauzeli su deo neutralne teritorije odakle otvaraju vatru po vojnicima DNR i civilnim ciljevima.

Vojska DNR je bila prinuđena da uzvrati i uništi protivnika ispaljivanjem projektila iz minobacača RPG-7.

Ukrajina nastavlja sa grubim kršenjem primirja od koga neće ostati ništa ako međunarodna zajednica a prvenstveno SAD ne nateraju svoje poltrone u Kijevu da prestanu sa kaznenom ekspedicijom i povuku vojsku.

Ruske snage uspele su da obore špijunski dron SAD iznad Krima, zvanična Moskva uputila je protest američkoj administraciji uz upozorenje da poštuju njen suverenitet.

SAD su odbacile optužbe Rusije, navodeći da deluju na teritoriji Ukrajine, za šta imaju dozvolu, negirajući ruski teritorijalni integritet nad poluostrvom!

Izvor: srb.news-front.info/Oslobođenje

KOMENTARI4 komentara

 1. dejan says:

  NEMA TU NIKAKVOG PRIMIRJA NITI UOPSTE IKAKVIH MOGUCNOSTI ZA RAZGOVOR POVERENJE IL ITOME SLICNO START 2 AMERIKACNI NE POSTUJU 1000 I 1000 NUKLEARNIH RAKETA STAVLJAJU U EU I BEZ ZNNAJA VRHOVNIH KOMANDI NATO ZEMALJA. OTVORENI RAT AMERIKE PROTIV RUSIJE JE INA SVIMJ POLJIMA ZIVOTA SANKCIJE NECE UKINUTI NIKAD 50 GODINA JER KRIM I RAT U UKRAJINI JE POVOD TOBOZE ZA POVREDU PRAVA MEDUNARODNOG TO STOSU GA ONI PREKSIRLI U KUVAJTU KOSOVU SIRIJI LIBIJI I GDE STIGNU TO NE RACUNAJU. RUSIJI JE OBJAVLJEN RAT I KAO TAKVA SE MORA PONASATI I NAROUZAVATI CAK STOVISE I POVECATI NAORUZAVANJE VOJSKE OD PREDVIDENIH 600 MILJARDI NA 100 MILJARDI DOLARA PO MENI IZ SUFICITA KOJEG IMAJU PREKO BILJARDU I NESTO U DOLARIMA.

 2. dejan says:

  MORAJU POVECATI RUSI NAORUZAVANJE OD PREDVIDEENOG PROGRAMA 600 MILJARDI NA 700 MILJARDI DOLARA STRATESKIH BALISTICKIM RAKETAMA VELIKOG DOMETA I SATELITIMA UBICAMA JER RAT U KOZMOSU JE POCEO SVE DRUGO JE BAJKA TAKODER CE AMERIKA SIGURNO PRISILITI EVROPU I NE,MACKU DA NE KUPUJE RUSKI GAS RAT EKONOMSKI UNISTENJA RUSIJE BEZ OBZIRA NA TO MOZE L I AMERIKA SNABDEVATI EVROPU POTREBNIM KOLICINAMA ILI NE I MANJE KOLICINE CE DAVATI SAMO DA RUSIJA DODJE NA 1991 GODINU I FAKTICKI SE ZAUVEK RASPADNE NA 6 DRZAVA STO IM JE CILJ .RUSI STO PRE SVI M SNAGAMA TREBAJU RADITI GASOVODE PREMA IVIJETNAMU KINI INDIJI I SJEVERNOJ KOREJI KAO I IZVOZ PREMA JUZNOJ AMERICI

 3. vlada says:

  Je li, Krim je Ukrajina, a Kosmet nije Srbija? Odvajanje Krima je ilegalano zato sto je taj referendum, kao autonomne republike u Ukrajini, bar isto toliko legalnan koliko i referendum o odvajanju same Ukrajine iz SSSR-a - a Kosmet je "legalno" odvojen zato ste ga zauzeli vojnom silom, uz proterivanje 300 hiljada ljudi, uglavnom Srba? Lepo pevate, Ameri, samo vam smrdi iz usta.

 4. Apis says:

  SAD trazi rat i dobiće ga! Rusija rat ne zeli ali izbora nema. Iskreno se nadam da će Rusi spaliti SAD jer ta pošast zeli unistiti svet. Nasa je sveta duznost pomoći Rusima sve sto je moguće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *