РУСИ ОТКРИЛИ: Ево о чему су разговарали у РАМШТАЈНУ

RUSI OTKRILI: Evo o čemu su razgovarali u RAMŠTAJNU

23 januara 2023

ONI koji su se okupili u američkoj avio- bazi Ramštajn u Nemačkoj razgovarali su o planu za početak vojnih operacija punog obima protiv Rusije. U najskorije vreme.

Njegovi učesnici rasprave mogli su sebe nazvati i „Konsultativnom grupom”, ili „Udruženjem voćara i baštovana” – to suštinu donetih odluka ne bi promenilo.Te odluke su – objava rata. I to: bez ikakvih rezervi i ograničenja koja bi se ticala vrsta naoružanja.

Na spsiku naoružanja koje će biti isporučeno Ukrajini naprosto više nema ni neteškog i neofanzivnog.

Cilj je dostizanje onog što zapadna koalicija pod nemačkim Rajha nije uspela da ostvari 40-ih godina, onog što NATO nije uspeo da uradi nakon Drugog svetskog rata, pokrenuvši trku u naoružanju da oslabi sovjetsku ekonomiju, čemu su još dodali snažan propagandni hladni rat.

Učinilo im se, pošto su uništili SSSR, da su bliže nego ikad uništenju Rusije, razbivši je na republike i pokrenuvši građanske sukobe, ali su se preračunali.

Nova Rusija je uspela da se izvuče iz omče (a već je bila na vešalima. I da obnoviti svoju državnost (po ko zna koji put).

Ovi što su zasedali u Ramštajnu dobro znaju da četvrte prilike neće biti, pa se ponašaju kao da prethodnih nije ni bilo.

U Ramštajnu su sve postavili na blickrig, misleći da je oklopna sila sposobna da slomi Rusiju. Gotovo je izvesno da će njihov blickrig izgledati otprilike ovako:

„Glavne trupe ruskih kopnenih snaga moraju biti uništene hrabrim prodiranjem tenkovskih klinova duboko u njihovu teritoriju, sa istovremenim sprečavanjem povlačenja borbeno spremnih neprijateljskih trupa. Brzim napredovanjem u dubinu potrebno je doći do linije iza koje ruska avijacija neće moći da vnapada objekte na teritoriji. Krajnji cilj operacije je stvaranje štita. .<…> Tokom ove operacije, ruska <…> flota će brzo biti lišena baza i, shodno tome, neće moći da nastavi da učestvuje u neprijateljstvima. Efikasna dejstva ruskog vazduhoplovstva moraju biti snažnim udarima sprečena od samog početka operacije“.

Ovo je (sa nekim prilagođavanjima današnjoj situaciji) citat iz blickrig plana napravljenog 1940. godine za operaciju „Barbarosa“.

Čita se bezmalo kao današnje saopštenje nakon konsultacija u Ramštajnu.

Zato je tenkovskim jedinicama u Ramštajnu dodeljena posebna uloga. Tačnije, upravo je njima rukovodstvo okupljenih u toj bazi – o, izvinite, komanda Vermahta – dodelilo glavnu ulogu u probijanju linija odbrane ruskih trupa… Da bi dobili, kako govore, „operativni prostor“ za ofanzivu.Zvuči zabrinjavajuće? Nesumnjivo.

Izgleda zastrašujuće? Isključivo za one koji su uključeni u planiranje blickriga.

„Munjeviti rat“ – zato što su jači od nas i što nas brojčano nadmašuju nas? Uopšte ne.

Zapadu se žuri jer Sjedinjenim Državama -glavnom dirigentu aktuelne vojne kampanje protiv Rusije – ističe vreme.

Još nekoliko nedelja – i SAD će uroniti (prvo delimično, a zatim u potpunosti) u novi izborni ciklus, pa onima koji donose političke odluke neće biti do Ukrajine.

Poraz u proksi-ratu sa glavnim geopolitičkim protivnikom – Rusijom – uništiće sve šanse Džoa Bajdena da bude reizabranr. Kongres, koji je već pod kontrolom republikanaca, počeće ono što se u Americi obično radi sa političkim rivalima – sa istragama raznih nivoa, a tako se može nabrati i materijal za impičment.

I američkim pomagačima – odnosno, Evropljanima – takođe ističe vreme.

Borba će biti krajnje teška. Oklopna pesnica kojom se spremaju da udare na nas – moraće da bude uništena, sa svešću da se radi o sudbini zemlje.

Ni više, ni manje!

Ne znamo šta o ovome misle okupljeni u Ramštajnu, ali će njihov blickrig – sa „leopardima“ i „cezarima“ – biti slomljen.

Ne samo snagom ruskog oružja i čuvenim ruskim vojničkim duhom, već i zato što nauku pobeđivanja nismo izučavali na sastancima i kropz gradnju mažino-linija, već na bojnom polju.

Koga interesuje, neka ponovo prostudira istoriju poraza naših neprijatelja. I neka se upozna sa istorijom naših trijumfa na na bojnim poljima.

(skraćeni i sažeti tekst ruske državne novinske agencije RIA Novosti)

(Fakti)

KOMENTARI3 komentara

  1. Petrovgrad says:

    Rusi su 1814 sa konjicom ušli u Pariz. Nakon 1918 nisu ilazili VAN rUSIJE, napravili su pauzu. Tenkovima su 1945 UŠLI SU U BERLIN. SADA ĆE OPET NAPRAVITI PAUZU, NEĆE ULAZITU TENKOVIMA U BERLI, SAMO ĆE IM DOBACITI PAR RAKETICA DO BERILA, BRISELA, LONDONA I OKLINE. RUSI NIKAD VIŠE NEĆE RATOVATI NA SVOJOJ TERITORIJI.

  2. Srbski vitez says:

    Ako je ovo zaista tačno, ako su zapadni genicidni fašisti u Ramštajnu doneli ovakvu odluku, onda je to krajnje sumanuto i neshvatljivo glupo! Jer, Rusi će ih u tom slučaju RASTOČITI NA MOLEKULE!!! Zar ova zapadna fašistička banda ne može ništa kreativnije da smisli od modifikovanog Hitlerovog plana!? I to danas kada im Rusi po pitanju vojnih tehnologija beže dedetak i više godina!?? Hmm, tim gore po njih! Ako to stvarno pokušaju da sprovedu, epilog će biti totalni poraz zapadne fašističke koalicije tojest SAD-ista i OTAN đavoljeg saveza!!! ŽIVELA VELIKA RUSIJA!!!

  3. milorad5 says:

    Da žuri im se ali nisu spremni,više se treba brinuti zbog mogućnosti da pokušaju nuk.udar.Realno oni nemaju kapacitete sad da napadnu rusiju klasično,pogotovo što je rusija već pod oružjem i uzbunom.Možda pokušaju napad na belorusiju ali ni za to nemaju relano dovoljno snage i vrlo brzo bi to eskaliralo u nuk.udar.Oni moraju da mobilišu nacije za to a zaverenici nemaju sredstva ni ugleda ni REALNE moći da NAREDE RAT.Čitava njihov zavera se svodi na razne salonske "šeme" i žestoku propagandu,ali armije oni iza sebe nemaju.Ne one armije koje su potrebne da bi se pobedilo,za to je potrebno najmanje 3 mil.obučenih vojnika pod oružjem spremni da krenu u napad odmah,a to NATO nema.Ali može se desiti baš zato nuk.sukob i zato su opasni ovi iz ramštajna jer nema sumnje da su spremni da to urade a politički gledano oni su PUKLI već sada i oni to znaju,zato im je poslednja nada neki izmišljeni rat sa rusijom i sva propaganda i sredstva džavne prisile da bi REGRUTOVALI takvu armiju u sledećih 3-4 god.To je ono o čemu su oni pričali,kako da nateraju evropu u rat sa rusijom.Ali mislim da će im to teško proći,naprotiv.Ovo u ukrajini još niko iz evrepe od gradjanstva ne shvata ozbiljno i ne zanima ih,ali uskoro će to postati životno pitanje i ZA NJIH tamo što žive,kad im skoče NATO vampiri za grlo,ne verujem da će to lako proći na zapadu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *