РУСИ ОТКРИЛИ! Ево правог разлога зашто Путин није честитао Бајдену победу!

RUSI OTKRILI! Evo pravog razloga zašto Putin nije čestitao Bajdenu pobedu!

22 novembra 2020

On je dodao da Rusija poštuje i aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa i kandidata za ovu funkciju Džoa Bajdena.

Rusija čeka kraj unutrašnje političke konfrontacije u Sjedinjenim Američkim Državama, nema nikakve pozadine u pitanjima čestitke pobedniku na predsedničkim izborima u SAD, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.– Želim da vas uverim: ne postoji nikakva pozadina – nema veze da li nam se neko sviđa ili ne sviđa – mi samo čekamo kraj unutrašnje političke konfrontacije – rekao je Putin za televiziju “Rusija 1”, govoreći o čestitki pobedniku američkih predsedničkih izbora.

Ruski predsednik dodao je da u ovome nema nikakvih problema za Rusiju, a da čisto formalne stvari “treba raditi u skladu sa ustaljenom praksom i pravnom stranom stvari. Ne postoji skriveni motiv i ništa što bi bilo neobično ili bi moglo biti osnova za dalje urušavanje naših odnosa. To je čisto formalna strana stvari” objasnio je ruski lider.

On je dodao da Rusija poštuje i aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa i kandidata za ovu funkciju Džoa Bajdena.

Putin je istakao da će Moskva sarađivati sa svakim američkim predsednikom koji dobije poverenje američkog naroda, ali da rezultati izbora moraju biti sumirani na legalan način.

Predsednički izbori u SAD održani su 3. novembra. Prema preliminarnim podacima, kandidat Demokratske partije Džo Bajden osvojio je dovoljno glasova elektora da postane predsednik Sjedinjenih Američkih Država. Tramp to osporava na sudu, koji za sada nisu stali na njegovu stranu.

(Alo)

KOMENTARI2 komentara

  1. šiško says:

    Pa da! Američki mediji bi hteli da im Rusi pomognu u prevremenom promovisanju Bajdena taktikom svršenog čina, ali se Rusi ne pecaju na takve trikove i ne daju se uvući u američku igranku bez prestanka.

  2. persida says:

    Ne bi trebalo da prizna Bajdena, jer svi vidimo da su izbori namesteni. U obrnutoj varijanti, Amerikanci ne bi prizali Putina. Ali, Rusi nemaju m...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *