РУСИ ОТКРИЛИ НЕВЕРОВАТАН ПОДАТАК који се догодио пре напада у Манчестеру!

RUSI OTKRILI NEVEROVATAN PODATAK koji se dogodio pre napada u Mančesteru!

25 maja 2017

Vlasti su znale za planove radikalnog islamističkog terorističkog napada na koncertu Ariane Grande u Mančesteru u Velikoj Britaniji, koji je ciljao mlade devojke i tinejdžere, navodi se u izveštajima.

Britanska obaveštajna služba i služba za sprovođenje zakona su bili svesni planova za ubijanje što je moguće više ljudi u O2 Areni u Mančesteru, ali su umesto da uhapse teroristu, pustili da on ubije 19 ljudi, a broj žrtava može još porasti, pišu alternativni američki mediji.

Britanske otvorene granice su pružile eliti korisne teroriste potrebne da obave njihov prljavi posao za njih. Britanska obaveštajna služba i služba za sprovođenje zakona su dozvolili da se ovaj napad desi da bi opravdali još veće slamanje nedužnog stanovništva, oduzimajući još više građanske slobode, dok se živi u policijskoj državi.

Pogledajte snimak ruskog RT o uvežbavanju napada:

Prestravljena javnost će dozvoliti da se to desi. Oni će izabrati “sigurnost“ iznad slobode.

Činjenica je, smrtonosni kult ISIS finansira i podržava SAD i njihovi zapadni saveznici. Ovo nije luda teorija zavere. To je priznato od strane demokratskih i republikanskih članova Kongresa u SAD.

Baš kao što ISIS uzrokuje smrt i razaranje u Siriji, Iraku i Libiji na zahtev SAD-a i Evrope, oni takođe izazivaju haos u velikim evropskim gradovima. Sve je to deo plana da se destabilizuje Evropa i oduzme građanska sloboda, privatnost i pravo na pristojan život.

Napad u Mančesteru jezivo podseća na napade u Parizu u novembru 2015. godine. Pariz i Mančeseter su domine u padu, pod kontrolom Novog svetskog poretka, kao deo masterplana koji ima za cilj da uništi Evropu kakvu poznajemo.

ISIS je preuzeo odgovornost odmah nakon napada, baš kao što su učinili nakon napada u Parizu, upozoravajući da je to “samo početak.“

Manje od dve nedelje nakon što je RT postavio snimak kriznih aktera kako se pripremaju za teroristički napad u Mančesteru, radikalni islamski teroristi su sproveli krvavi napad na mlade devojke, i to je dozvoljeno da se desi.

Teroristi slobodno ulaze u naše zemlje i dozvoljeno im je da izvode varvarske postupke koji terorišu dobre građane koji poštuju zakon. U nekim slučajevima, službe za sprovođenje zakona i obaveštajne službe zapravo pomažu teroritima.

Izvori tvrde da je finale FA Kupa sledećg vikenda u Londonu sledeća meta u talasu islamskog terora koji će se pogoršati. Prvo mlade devojke, pa ona navijači.

Kriza i katastrofa će biti na dnevnom radu, jer elite marširaju ka policijskoj državi i Novom svetskom poretku. Dok se teroristima dozvoljava da lutaju slobodno, mi ćemo biti ti koji su zatvoreni.

(Mediji)

 

KOMENTARI4 komentara

 1. sergej says:

  Ja sam upravo to komentarisao na informeru u dosta sločnom kontestu!

 2. Predrag says:

  SAD su organizacija a ne država. Država postoji kada postoji narod u toj državi a američki narod ne postoji. Proces formiranja nacija je počeo hiljadama godina pre a ne 1776g. SAD je zločinačka organizacija kakvu svet u istoriji ljudskog roda još nije doživeo a koja je uništila silne narode(NE PLEMENA) na prostoru na kome su zavladali. Postojanje SAD je utemeljeno na genocidu, na zločinima svakojake vrste,na profitu od svetskih ratova, na modernom robovlasništvu putem banaka.Samo ako se ovakve činjenice budu stalno obznanjivalo na najvišim svetskim institucijama kao što je to radio(najbolje od svih) Mahmud Ahmadinežad tada ljudski rod ima šansu da opstane sa svim svojim različitostima,vrednostima.Naravno to će se desiti kada se do temelja uništi to zlo.

  • Harry Neron says:

   To o čemu ti pričaš se zove prirodno pravo. A kako funkcioniše prirodno pravo svi znamo.

 3. Dondon says:

  U svakom zlocinu ovakve vrste, informacije se nalaze u vazduhu, ali bez potvrde bezbednosnih sluzbi reagovanje izostaje. Naravno da su radili uvezbavanje reakcije sluzbi prilikom ovakvog cina jer je u obuci svih PTJ ovo sto se dogodilo u Mancesteru bukvalno skolski primer najgnusnijeg teroristickog cina. Moja teorija je da je ocaj momak zaveden teroristickom propagandom i da je delao sam u ime dzihada. ISIS je preuzeo zasluge jer im je potrebno da se uteruje strah u nemuslimanskim zemljama. Postavlja se pitanje gde je nabavio eksploziv i to bi trebalo da bezbednjaci odrade u narednom periodu, a takodje treba utvrditi i koliko je muslimana stradalo u ovom bezumnom cinu i tako prikazati svetu da terorizam ne bira veru vec svi stradaju. Slava poginulima.😳😞

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *