РУСИ ОТКРИЛИ: Ово је једина земља бившег Совјетског Савеза где није успела „ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА“

РУСИ ОТКРИЛИ: Ово је једина земља бившег Совјетског Савеза где није успела „ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА“

27 септембра 2020

Сједињене Државе и Европа неће напустити покушаје делегитимизације власти у Белорусији, па стога Минску и Москви предстоји тешка борба, рекла је ТВ водитељка Ана Шафран.

Недавно је у Белорусији одржана инаугурација изабраног председника државе Александра Лукашенка. Званични Минск није следио пут других постсовјетских држава, које су капитулирале пред неколицином демонстраната који су радили за новац Запада.Тако се испоставило да је Белорусија једина сила међу бившим републикама СССР-а, где технологије промене режима које су развиле Сједињене Државе и Европа нису донеле резултате, а „револуција у боји“ претрпела је фијаско, пише Шафран.

Она наводи да Русија заслужује посебну улогу, јер је добро одиграла партију коју јој је понудио Запад.

Њено финале, које се састоји у блиској интеграцији Москве и Минска, може се видети у врло блиској будућности.

Међутим, у целој овој причи постоји једна изузетно важна тачка на коју Шафран позива руководство Руске Федерације да пажљиво обрати пажњу. Састоји се у одсуству „проактивне политике“ на постсовјетском простору.

„Сједињене Државе већ дуго воде хибридни рат против нас свим расположивим средствима, непрестано делујући. Одговор треба да буде очигледан: Хајде да се коначно наоружамо нашом стратегијом која је детаљна и добро развијена као и амерички програм истискивања наше земље са историјских граница и зона утицаја“, објашњавајући да Русија мора да делује превентивно.

Међутим, додала је, Запад неће зауставити делегитимизацију власти у Белорусији. Из тог разлога, Москва и Минск треба да се припреме за тешку битку која се неће зауставити до нечијег коначног пораза.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Косовац says:

    Ова ситуација са Белорусијом је прилика да Русија почне да трти Запад преко медијума који се читају и гледају тамо у Француској, Немачкој, Аустрији, Шведској….. Ситним увредама и стрелицама, да их кецају са прљавим вешом којег је на Западу превише. И да сви ми посматрачи причамо како су Руси у праву.

    • Four Seas says:

      U dalekoj Australiji, ja već dugo navijam za Ruse, I mnogim ne Srbima govirim ds se obaveste sa vestima is drugih izvora osim lokalni i silno uticajni Egleski i Američki servisi za vesti. Šaljem im razne linkove sa rt.com, sputnik, i zerohedge. Naravno nekada i sa Intermagazin i Srbin info kad je nešto stvarno vredno da se provući kroz ne Srpske uši...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u