РУСИ ОТКРИЛИ: Ово је једина земља бившег Совјетског Савеза где није успела „ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА“

RUSI OTKRILI: Ovo je jedina zemlja bivšeg Sovjetskog Saveza gde nije uspela „OBOJENA REVOLUCIJA“

27 septembra 2020

Sjedinjene Države i Evropa neće napustiti pokušaje delegitimizacije vlasti u Belorusiji, pa stoga Minsku i Moskvi predstoji teška borba, rekla je TV voditeljka Ana Šafran.

Nedavno je u Belorusiji održana inauguracija izabranog predsednika države Aleksandra Lukašenka. Zvanični Minsk nije sledio put drugih postsovjetskih država, koje su kapitulirale pred nekolicinom demonstranata koji su radili za novac Zapada.Tako se ispostavilo da je Belorusija jedina sila među bivšim republikama SSSR-a, gde tehnologije promene režima koje su razvile Sjedinjene Države i Evropa nisu donele rezultate, a „revolucija u boji“ pretrpela je fijasko, piše Šafran.

Ona navodi da Rusija zaslužuje posebnu ulogu, jer je dobro odigrala partiju koju joj je ponudio Zapad.

Njeno finale, koje se sastoji u bliskoj integraciji Moskve i Minska, može se videti u vrlo bliskoj budućnosti.

Međutim, u celoj ovoj priči postoji jedna izuzetno važna tačka na koju Šafran poziva rukovodstvo Ruske Federacije da pažljivo obrati pažnju. Sastoji se u odsustvu „proaktivne politike“ na postsovjetskom prostoru.

„Sjedinjene Države već dugo vode hibridni rat protiv nas svim raspoloživim sredstvima, neprestano delujući. Odgovor treba da bude očigledan: Hajde da se konačno naoružamo našom strategijom koja je detaljna i dobro razvijena kao i američki program istiskivanja naše zemlje sa istorijskih granica i zona uticaja“, objašnjavajući da Rusija mora da deluje preventivno.

Međutim, dodala je, Zapad neće zaustaviti delegitimizaciju vlasti u Belorusiji. Iz tog razloga, Moskva i Minsk treba da se pripreme za tešku bitku koja se neće zaustaviti do nečijeg konačnog poraza.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Kosovac says:

    Ova situacija sa Belorusijom je prilika da Rusija počne da trti Zapad preko medijuma koji se čitaju i gledaju tamo u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji, Švedskoj….. Sitnim uvredama i strelicama, da ih kecaju sa prljavim vešom kojeg je na Zapadu previše. I da svi mi posmatrači pričamo kako su Rusi u pravu.

    • Four Seas says:

      U dalekoj Australiji, ja već dugo navijam za Ruse, I mnogim ne Srbima govirim ds se obaveste sa vestima is drugih izvora osim lokalni i silno uticajni Egleski i Američki servisi za vesti. Šaljem im razne linkove sa rt.com, sputnik, i zerohedge. Naravno nekada i sa Intermagazin i Srbin info kad je nešto stvarno vredno da se provući kroz ne Srpske uši...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *