РУСИ ОТKРИЛИ ЗАШТО ЈЕ НЕСТАО KИМ ЏОНГ УН!

RUSI OTKRILI ZAŠTO JE NESTAO KIM DŽONG UN!

2 maja 2020

Ruski senator Aleksej Puškov izjavio je da je „nestanak“ severnokorejskog lidera Kim Džong Una uspešan pi-ar, osmišljen da stvori intrigu.

„Iz Pjongjanga su saopštili: Kim Džong Un se pojavio u javnosti 1. maja. Jasno je da je medijska pauza postala preduga – vreme je da se izađe u javnost, što je i učinio. Intriga oko njegovog stanja samo je skrenula pažnju na njegovu ličnost u svetu. Ako je to bila svesna obmana, onda je uspela“, napisao je Puškov na Tviteru.Severnokorejski lider Kim Džong Un pojavio se u javnosti prvi put posle 20 dana pošto je prisustvovao ceremoniji otvaranja jedne fabrike severno od Pjongjanga, objavila je državna agencija KCNA.

Kim je bio u pratnji nekoliko visokih severnokorejskih zvaničnika, uključujući i njegovu mlađu sestru Kim Jo Džong.

Svetski mediji spekulisali su nedeljama o zdravlju severnokorejskog lidera, tvrdeći se da se nakon neuspele operacije nalazi u životnoj opasnosti.

KOMENTARI5 komentara

 1. Kulak says:

  Tresla se brda,rodio se miš.Ide to.

 2. persida says:

  Rusi sve znaju, a lupetaju ko otvoren prozor.

  • Istina says:

   Rusi znaju više nego što ti možeš da predpostavljaš. Kada su bili predsednički izbori u USA, jedini su Rusi znali i naravno unapred slavili pobedu Trampa. Rusi čak i znaju kad će biti kraj pandemije, kad počinje Kinezki napad na USA i kada će krenuti razpad EU na 3 dela... Zato ne lupetaj ko otvoren prozor jer sa Rusima čiji je na čelu KGB agent nema šale. Oni čak i znaju šta će se desiti u narednih 48 sata, znali su i koliko je EU-USA vojske na vežbi pored ruske granice. A ti još uvek lupetaš ko otvoren prozor...

   • Duca says:

    Hm, ali ono je ipak bio dvojnik, svi diktatori su ih imali i ne jednoga, u prirodi iz daljine i na tv može da prođe, ali se na fotografijama iz blizine vidi razlika.

   • Mladja says:

    Rusi znaju i koliko si nepismen

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *