РУСИ ОТКРИЛИ: Ево ко је пресудно утицао на одлуку да се бомбардује Југославија 1999. године

РУСИ ОТКРИЛИ: Ево ко је пресудно утицао на одлуку да се бомбардује Југославија 1999. године

2 марта 2019

Портпаролка МИП Русије Марија Захарова рекла је да је западна пропаганда била пресудна у доношењу одлуке да се СР Југославија бомбардује 1999. године.

Како је навела Захарова, у медијима се много месеци вртела хистерична кампања о наводним масовним репресијама над Албанцима, док се прећуткивало о терористичким активностима косовских бораца и њиховим злочинима, укључујући и киднаповање људи са циљем незаконите трговине органима.– Ниједан трилер не може да се упореди са ужасима који су се дешавали на тим просторима – истакла је портпаролка.

Захарова је рекла да је повод за бомбардовање било убиство цивила у Рачку, што су пренели сви могући западни медији и све структуре НАТО и ЕУ, иако се потом испоставило да то уопште нису били цивили, већ преобучени косовски борци.

– Резултат пропагандне кампање – оружана агресија против европске државе и фактичко отуђивање дела територије употребом војне силе. Управо је те 1999. године НАТО сахранио међународно право у Европи – нагласила је Захарова.

Након тих дешавања свака тврдња западних земаља да се негде користи пропаганда или не поштује слобода речи може се сматрати нескривеним лицемерјем, закључила је Захарова.

KOMENTARI6 коментара

 1. milorad2 says:

  Nije to licimeerje, to je čista laž,ONI su krenuli u osvajanje sveta i NIŠTA sem gole sile ih neće sprečiti, samo pesnica medju rogove tu podivljalu grupu može da zaustavi.Treba ih pronaći pojedinačno ili na gomili i spržiti, u pitanju je nekoliko desetina ljudi koji kroje novi svetski rat i nijedna akcija prtiv njih LIČNO nije preterana, cilj opravdava sredstvo u ovom slučaju.Postoji zavera, i postoje zaverenici,to nije MIT niti BAJKA.

 2. samostalan says:

  Jevreji u vojnom vrhu Amerike, kao i Jevreji u svetskim medijima, najvise su trazili da se bombarduje Srbija.

 3. Aleksa says:

  Zapadni mediji, čitaj - Jevreji.

  • Eva says:

   Najzad I to nekad da kaze,jer se to inace zaboravlja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u