РУСИ ОТВОРЕНО ПОРУЧИЛИ НЕМЦИМА И СВЕТСКОЈ ЈАВНОСТИ: „Имамо снимке, умешани сте у напад на Кримски мост!“

РУСИ ОТВОРЕНО ПОРУЧИЛИ НЕМЦИМА И СВЕТСКОЈ ЈАВНОСТИ: „Имамо снимке, умешани сте у напад на Кримски мост!“

1 марта 2024

Из Москве тврде да поседују аудио-снимак на којем су високи официри немачког Бундесвера разговарали о ударима на Kримски мост.

Маргарита Симоњан, главна и одговорна уредница медијске групе Русија Севодња и телевизијског канала Раша тудеј, рекла је да она има тај снимак и да су јој „нешто изузетно интересантно пренели другови у униформи“.Kако је рекла, то јој је пренето баш на дан када је немачки канцелар Олаф Шолц рекао да НАТО не учествује и да неће учествовати у украјинском сукобу.

„Тако фасцинантно читање и звук који заиста желим да објавим. Да обрадујемо претплатнике. На овом најзанимљивијем снимку високи официри Бундесвера расправљају како ће бомбардовати (пажња!) Kримски мост. И како би то вештије урадили, да би у исто време њихов Шолц могао да настави да каже да му је колиба на ивици“, написала је Симоњан на Телеграм каналу.

Према њеним речима, у 40-минутном аудио-снимку, официри Бундесвера помињу и америчку и британску војску, „лежерно говорећи да су оне већ дуже време директно укључене у сукоб“.

Симоњан је додала да је званичан новинарски захтев поднела министру спољних послова и амбасадору Немачке, као и лично Шолцу.

„Kако ми то заправо разумемо? Зар није време да Русија активно подсећа Немачку како су се за Немачку прошли пут завршиле експлозије руских мостова? Волела бих да одговор, као што је уобичајено у свим захтевима ваших медија, видим до ручка. Иначе, ‘никад не знаш шта је сутра'“, закључила је Симоњан.

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Ће ги Немце изеде стид, јој Руси све знају а ништа не смеју. Или их рокните у главу, бре, или се предајте.

    • test01 says:

      Odavno sam rekao da ce Rusi da docekaju da ih bombarudju na Ruskoj teritoriji i mislio sam da ce tada doci sebi ali izgleda da je zionisticka sekta mnogo jaka u Rusiji i da i dan danas drze upod kontrolom Ruski novac. To mi je neshvatljivo kao i to kako su dozvolili da im se ovo desi u Ukrajini, na Ruskoj teritoriji sa Ruskim stanovnistvom... Nece se nista promeniti dok Rusija ne pocne direktno da udara na ova g... sto organizuju ovaj svetski terorizam i ratove. Srce me boli kada vidim sta se radi sa Palestinskim narodom - isto su radili i nama. Mozda Rusi cekaju da prodju izbori u USA ali i to im je TESKA GRESKA ! Vuk menja dlaku ali ne i cud.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u