РУСИ ОТВОРЕНО ПОРУЧИЛИ НЕМЦИМА И СВЕТСКОЈ ЈАВНОСТИ: „Имамо снимке, умешани сте у напад на Кримски мост!“

RUSI OTVORENO PORUČILI NEMCIMA I SVETSKOJ JAVNOSTI: „Imamo snimke, umešani ste u napad na Krimski most!“

1 marta 2024

Iz Moskve tvrde da poseduju audio-snimak na kojem su visoki oficiri nemačkog Bundesvera razgovarali o udarima na Krimski most.

Margarita Simonjan, glavna i odgovorna urednica medijske grupe Rusija Sevodnja i televizijskog kanala Raša tudej, rekla je da ona ima taj snimak i da su joj „nešto izuzetno interesantno preneli drugovi u uniformi“.Kako je rekla, to joj je preneto baš na dan kada je nemački kancelar Olaf Šolc rekao da NATO ne učestvuje i da neće učestvovati u ukrajinskom sukobu.

„Tako fascinantno čitanje i zvuk koji zaista želim da objavim. Da obradujemo pretplatnike. Na ovom najzanimljivijem snimku visoki oficiri Bundesvera raspravljaju kako će bombardovati (pažnja!) Krimski most. I kako bi to veštije uradili, da bi u isto vreme njihov Šolc mogao da nastavi da kaže da mu je koliba na ivici“, napisala je Simonjan na Telegram kanalu.

Prema njenim rečima, u 40-minutnom audio-snimku, oficiri Bundesvera pominju i američku i britansku vojsku, „ležerno govoreći da su one već duže vreme direktno uključene u sukob“.

Simonjan je dodala da je zvaničan novinarski zahtev podnela ministru spoljnih poslova i ambasadoru Nemačke, kao i lično Šolcu.

„Kako mi to zapravo razumemo? Zar nije vreme da Rusija aktivno podseća Nemačku kako su se za Nemačku prošli put završile eksplozije ruskih mostova? Volela bih da odgovor, kao što je uobičajeno u svim zahtevima vaših medija, vidim do ručka. Inače, ‘nikad ne znaš šta je sutra'“, zaključila je Simonjan.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Će gi Nemce izede stid, joj Rusi sve znaju a ništa ne smeju. Ili ih roknite u glavu, bre, ili se predajte.

    • test01 says:

      Odavno sam rekao da ce Rusi da docekaju da ih bombarudju na Ruskoj teritoriji i mislio sam da ce tada doci sebi ali izgleda da je zionisticka sekta mnogo jaka u Rusiji i da i dan danas drze upod kontrolom Ruski novac. To mi je neshvatljivo kao i to kako su dozvolili da im se ovo desi u Ukrajini, na Ruskoj teritoriji sa Ruskim stanovnistvom... Nece se nista promeniti dok Rusija ne pocne direktno da udara na ova g... sto organizuju ovaj svetski terorizam i ratove. Srce me boli kada vidim sta se radi sa Palestinskim narodom - isto su radili i nama. Mozda Rusi cekaju da prodju izbori u USA ali i to im je TESKA GRESKA ! Vuk menja dlaku ali ne i cud.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *