РУСИ ОТВОРИЛИ ЦРНУ КУТИЈУ: Су-24 није ушао у турски ваздушни простор!

RUSI OTVORILI CRNU KUTIJU: Su-24 nije ušao u turski vazdušni prostor!

18 decembra 2015

russia-625462Rusija ima sve relevantne dokaze koji potvrđuju da ruski bombarder Su-24 nije narušio turski vazdušni prostor, izjavio je danas zamenik komandanta ruske avijacije Sergej Dronov.

Prema  njegovim rečima, nijedna strana, uključujući Tursku, nije demantovala podatke o situaciji u vazduhu za vreme napada turskog F-16 na ruski Su-24

Dronov je rekao da će Rusija koristiti specijalnu opremu da dešifruje crnu kutiju oborenog ruskog bombardera.

Prethodno je predsednik Rusije Vladimir Putin naložio ruskom ministru odbrane Sergeju Šojguu da otvori crnu kutiju ruskog vojnog aviona koji je oborila turska avijacija, ali isključivo u prisustvu međunarodnih stručnjaka.

Od 14 zemalja, koliko je bilo pozvano da prisustvuju otvaranju crne kutije, svoje prisustvo potvrdile su Kina, Velika Britanija i SAD.

Otvaranje kutije započeto je pred kamerama, kako bi novinari u direktnom prenosu mogli da prate sve informacije koje budu izvučene iz nje.

Dešifrovanjem podataka crne kutije bombardera Su-24 moći će da se odredi putanja njegovog kretanja, kao i tačno mesto gde se nalazio u momentu kada je srušen.

KOMENTARI2 komentara

  1. rodoljub zaharijevic says:

    ako je ovo tacno,a ne vidim razlog zasto ne bi bilo,onda ce ponovo biti aktuelna ona iz narodne pesme,oj murate,murate bas si srece kurate,jbg najebali su ko zuti,a i sta se kurce kad ne znaju da lete.

  2. Apis says:

    Crna kutija bit će naslov Turske propasti. A već je pocelo u Turskoj tenkovima napadaju Kurde. Sejali zlo po svetu sada, im se zlo vratilo kući. Ako Rusi naoruzaju Kurde ima Turci da se kupaju u krvi. Nadam se da će i ameri da se kolju imeđu sebe sve dok im seme ne zatamani. NIJE ZA POHVALU ALI DOSLOVNO MRZIM AMERIKANCE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *