РУСИ ПОМАЖУ СРБИЈИ у случају „балканског рата“!

RUSI POMAŽU SRBIJI u slučaju „balkanskog rata“!

4 marta 2017

627055_sojgu-vucic-foto-tanjug-vlada-srbije_f

Ruski predsednik Vladimir Putin i premijer Aleksandar Vučić sastaće se tokom marta u Moskvi, gde će dogovoriti ubrzanje isporuke šest „migova 29“, ali i druge vojne opreme i novog naoružanja za Vojsku Srbije. Možda i još značajnije – njih dvojica razgovaraće o mogućnosti da Srbija dobije „interventnu vojnu pomoć“ u slučaju eskalacije sukoba u regionu!

Prema tom dogovoru, kako piše „Informer, Rusija bi u slučaju ozbiljnijeg sukoba Srbiji odmah poslala najnoviju vojnu tehniku, naoružanje, ali i pomoć u vojnim instruktorima.

Putin je najbližim saradnicima, pre svega ministru Sergeju Šojguu, naložio da maksimalno ubrzaju isporuku šest „migova 29“, raketnih sistema i ostale opreme koja je dogovorena za morernizaciju srpske Vojske. Očekuje se da će biti reči i o unapređivanju vojne saradnje i zajedničkom ulaganju u namensku industriju.

Pomoć i od obaveštajaca

Osim realizacije vojnotehničkog sporazuma Beograda i Moskve, Putin će Vučića upoznati i sa dramatičnim saznanjima ruskih obaveštajaca o opasnim planovima NATO pakta koji namerava da izazove rat u Makedoniji i celom regionu, navodi „Informer“.

Već deo informacija iz izveštaja ruskih obaveštajaca već je dostavljen srpskim vlastima.

(Informer)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dragon says:

    Gologuzijo izdajnička, hitno Rusima iz humanitarnog centra u Nišu dajte diplomatski status a majmunima iz NATO ga ukinite!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *