РУСИ ПОРУЧИЛИ: Бајдена би могао да „ОДУВА ВЕТАР“ из Беле куће

RUSI PORUČILI: Bajdena bi mogao da „ODUVA VETAR“ iz Bele kuće

20 marta 2021

Ruski senator Aleksej Puškov komentarisao je na Tviteru pad američkog predsednika Džozefa Bajdena na stepenicama predsedničkog aviona. „Samo da jaki vetrovi istorije ne oduvaju Bajdena iz Bele kuće pre vremena“, napisao je Puškov.

Prema njemu, uzrok Bajdenovog pada nisu „jaki vetrovi“ već „dobro poznati razlozi“.​Tok vremena je neumoljiv, predsednici ne padaju na stepenicama od jakog vetra, napisao je Puškov i podsetio da je Bajden sam više puta potpredsednicu Kamalu Haris nazvao predsednicom Amerike.

Bajden se tokom ulaska u predsednički avion sapleo i pao nekoliko puta, a iz Bele kuće su potom saopštili da su ga oborili jaki vetrovi.

Sa 78 godina, Bajden je najstariji predsednik koji je stupio na tu dužnost u istoriji SAD, kada je ušao u Belu kuću 20. januara.

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je na šaljiv način incident sa američkim liderom.

KOMENTARI3 komentara

  1. Milutin says:

    CIA-globalisti su izabrali žrtvenog glinenog goluba za Predsednika SAD za kojim niko neće žaliti. Samo ga treba što više izvrći ruglu i podsmehu. I dobro će se okoristiti njegovom smrću. I na čelo Amerike će doći neko ko verovatno nikad ne bi dobio predsedniče izbore. Neko ko ništa nije obećavao da uraditi za Američki narod. A mesto podpredsednika nije izborno već može da se aktuelni skine i postavi novi. A posle samo da poleti glineni golub.

  2. padre says:

    Čovek mora strašno da prdi, kad je stvorio tako jak vetar, da ga umalo sruši!

  3. E.Lirsch says:

    Bajden je cist MENTALAC i on je nevazan. Moze li zemljotres da srusi belu kucu? pitanje je sad!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *