РУСИ ПОРУЧИЛИ НАТО ПАКТУ: „Склоните се са наших граница, иначе од вас неће остати ништа!“

RUSI PORUČILI NATO PAKTU: „Sklonite se sa naših granica, inače od vas neće ostati ništa!“

27 jula 2016

smerch-6_nStanovnici zapadnih država ne znaju, ali Vašington i njegovi evropski vazali rade sve kako bi ubedili Rusiju da se pripremaju za napad. Erik Zus je naveo da ima dojavu od nemačkih novinara da će vlada Nemačke proglasiti Rusiju za neprijatelja.

Do takvog zaključka su došli i političari Rusije na osnovu toga što Vašington i NATO uspostavljaju vojne baze u bilizini ruske granice, piše Pol Krejg Roberts.

Vašingtonu je potrebno nagomilavanje vojnih snaga kako bi primorao Putina da smanji protivljenje Rusije američkom unilateralizmu. Međutim, neke ruske političare poput Vladimira Žirinovskog, ovo sve podseća na „Hitlerovo raspoređivanje vojske na ruskim granicama 1941. godine“.

Žirinovski je osnivač i lider ruske liberalne demokratske stranke i potpredsednik ruskog parlamenta. Žirinovski je za nemačke novine rekao da će ponovno pisustvo nemačkih vojnika na prostoru granica Rusije izazvati preventivni napad nakon kog ništa neće ostati od nemačkih i NATO jedinica. „Što više NATO vojske imate na svojoj teritoriji, to ćete brže umreti, sve do zadnjeg čoveka. Uklonite NATO vojsku sa svojih teritorija“.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izrazio je svoje razočarenje zbog toga što se Vašington više oslanja na upotrebu sile i prinude, nego na traženje diplomatskog rešenja. Nesmotreno je da Vašington ubeđuje Rusiju da nema diplomatskog rešenja. Kada Rusi to ozbiljno budu shvatili, konačno će doći do sukoba.

Zaista, Žirinovski je već došao do tog zaključka, a možda će i Vladimir Putin. Kao što je već bilo navedeno, Putin je nedavno izgrdio zapadne snage zbog njihove uloge u podsticanju nuklearnog rata.

Putin je jasno stavio do znanja da Rusija neće tolerisati postavljanje američkih raketnih baza u Poljskoj i Rumuniji. On je o tome obavestio Vašington i vlade Poljske i Rumunije. Međutim, kako je Putin i sam rekao: „oni ne čuju“.

Nemogućnost Vašingtona da čuje znači da je Vašington suviše arogantan i neće ozbiljno da shvati Putinovo upozorenje. Ako Vašington ovako nastavi, on će izazvati preventivni napad o kom je Žirinovski govorio kao odgovor na režim Merkelove.

Amerika treba da postane svesna opasne situacije koju je Vašington izazvao, ali mnogi sumnjaju da će se to desiti. Ratovi počinju a da javnost i ne zna za njih dok ne izbiju.

Glavna uloga američke levice je da plaši konzervativce nedostatkom morala a glavna uloga konzervativaca je da stvore paniku i histeriju kad su u pitanju migranti, muslimani i Rusi. Nema naznaka da je Kongres svestan nadolazeće katastrofe, a mediji se sastoje samo od propagande.

Izgleda da Zapad neće želeti ništa da čuje sve dok „od Nemačke i NATO jedinica ne ostane ništa“, kao i od Poljske i Rumunije i svih nas.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Don says:

  Bomba naslov:)Naravno neistinit.

 2. Ilija says:

  Istinito. Zirinovski je to Natovcima porucio u ovoj nedavnoj TV diskusiji sa jednim nemackim reporterom (koji se zove Bojan Krstulovic). Evo yog videa, samo 4 minuta. Imaju titlovi na engleskom, govore na ruskom: https://www.youtube.com/watch?v=aQm8L8d8uDc

 3. oko says:

  lazes ilija i ne koristi tude ime ti nisi ilija

  • Ilija says:

   @oko, Sta je problem sa tobom - ne razumes ruski ni engleski, ili nesto drugo? Dal si uopste pogledao video i cuo sta se tamo govori? Evo jos jednog clanka koji se poziva na ovaj video: http://russia-insider.com/en/politics/you-will-all-die-every-last-one-you-top-russian-politician-blasts-nato-membersbe-afraid

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *