РУСИ ПОТВРДИЛИ: „Макрон је рекао истину! НАТО извози „демократију“ по целом свету, сад је време за наплату!“

RUSI POTVRDILI: „Makron je rekao istinu! NATO izvozi „demokratiju“ po celom svetu, sad je vreme za naplatu!“

7 novembra 2019

Zvaničan predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je reči predsednika Francuske Emanuela Makrona da je NATO pao u komu pravim stanjem Severnoatlanske alijanse.

„Svaka mu se pozlatila. Istinite reči koje odražavaju trenutno stanje NATO-a. Međutim, postoji jedno „ali“. Kako konkretno Evropa može kontrolisati svoju sudbinu? 20. vek – dva svetska rata, 19. vek i dalje u dubinu vekova – beskrajni lokalni ratovi i „izvoz ideologija“ uz pomoć ognja i mača“, izjavila je Zaharova.Po njenim rečima, procesi koji su nastali nakon potpisivanja „tačaka Vudra Vilsona“ 1918. godine koji su prošli kroz „kaljenje“ Drugog svetskog rata, koji su se razvili u ekonomsku i političku integraciju Evrope, pomogli su da se izađe na kraj sa glavnim zadacima – da se zaustave beskonačne evropske podele. Oni su doveli do krize identiteta i razvoja.

Podsetimo, francuski lider Emanuel Makron je izjavio da je NATO „pao u komu“, a da Evropljani ne mogu da računaju na vojnu zaštitu SAD.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kaljinka says:

    "...Little snowberry, snowberry, snowberry of mine!___ Little raspberry in the garden, my little raspberry!______ Ah, under the pine, the green one,___ Lay me down to sleep,___ Rock-a-bye, baby, rock-a-bye, baby,___ Lay me down to sleep...."

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *