РУСИ ПРЕДВИЂАЈУ: Немачку чека грађански рат, ЕВО ШТА ЋЕ СЕ СВЕ ДОГОДИТИ

RUSI PREDVIĐAJU: Nemačku čeka građanski rat, EVO ŠTA ĆE SE SVE DOGODITI

29 aprila 2020

Globalna kriza može u većoj meri uticati na Zapad, koga potencijalno očekuju velike promene, kaže ekonomista Mihail Hazin.

Prema mišljenju stručnjaka, Sjedinjene Države mogu pripremiti globalni projekat, koji će na kraju vrlo značajno reformisati Evropsku uniju.Hazin je priznao da Vašington neće pokušati da posegne u jedinstvenu evropsku valutu, već će preuzeti kontrolu nad „francuskom zapadnom Afrikom“ i pretvoriti Englesku u jednu od njenih država.

Postoji još jedna opcija, dodao je stručnjak. Ona podrazumeva sprovođenje Rotšildovog plana sa granicom između Francuske i Nemačke.

Takvim razvojem događaja dolazi do formiranja klastera London-Pariz, koji će obuhvatiti i Portugal, Španiju i južnu Italiju, a „francuska zapadna Afrika“ delovaće kao izvor potražnje i sirovina.

Nemačku u ovoj situaciji očekuje građanski rat. Sve će početi nezadovoljstvom predstavnika islamskog sveta, koji će kroz skupove izraziti svoj protest zbog ukidanja novčanih isplata.

U isto vreme, nemiri su mogući isključivo u centralnoj i zapadnoj Nemačkoj, gde živi prilično veliki broj muslimana. U DDR-u je situacija nešto drugačija, a za Bavarsku i Švabiju takav razvoj događaja izgleda malo verovatno.

“Kao rezultat, pojavljuje se jaz između Nemaca, zbog čega se južni deo Nemačke spaja sa novom Austro-Ugarskom – Bavarskom, Švabijom, Austrijom, Češkom, Slovačkom, Mađarskom, Slovenijom i Severnom Italijom”, rekao je Hazin.

Tako će se pojaviti apsolutno neutralna država sa glavnim gradom u Beču, koji će u ekonomskom pogledu imati veze sa EU.

Istovremeno, Istočna Nemačka će postepeno zauzimati sever i severozapad današnje Nemačke, postajući deo evroazijskog prostora.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI5 komentara

 1. Rista says:

  Momentalno sam mentalno izgubio kontrolu i...kako se ono zove...ono što nemoš da zadržiš? Kud pročita ceo članak kad sam već na pola osetio zlo u stomaku...Kasno. E da mi je neko juče rekao šta može da mi se dogodi od jednog novinskog članka, ne bih verovao. Gore od korone, mada nemam pojma kako korona izgleda.

 2. Istina says:

  Pričam ja več par godina da se u Nemačkoj sprema rat, sever protiv juga, protestanti protiv katolika. Biće to ponovo podele, nacizam, mržnja, zavist, sve to i još mnogo više. Posle 50 godina ujedinjenja Nemačke ponovo će doći do razjedinjenja, težko njima koliko su zlo napravili vekovima i decenijama, mora da jim pukne. Neka jim je sa srečom, sve što su planirali da rade sa evropom neka jim se vrati.

 3. Rista says:

  Ne pada sneg da pokrije breg...Al ajd, dobro. Nemam ništa protiv, osim što se vidi po snegu. Meni ipak ne smeta. Ni koza ne može uspešno da slaže zbog roga.

 4. test01 says:

  Gluposti iako bih jako VOLEO da se to desi! Nisam nikakav politilog ALI iz istoijr znam da se Nemcu uvek ujedinjuju. Uspeli su da ujedine sve Pruske drzavice i da stvore jedinstvenu drzavu pa su cak i Istocnu Nemacku ujdeinili za jedan dan i izjednacili vrednost marke u Istocnoj i Zapadnoj Nemackoj, u to vreme ! Jednostavno oni vode racuna o svojim interesima (a na rasturanju Srbije rade oduvek).

 5. petrovgrad says:

  Izazvali su dva svetska, a što ne bi jedan građanski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *