РУСИ ПРЕДВИЂАЈУ: Сорош ће изгубити све што има! ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА

RUSI PREDVIĐAJU: Soroš će izgubiti sve što ima! EVO ŠTA SE DEŠAVA

6 novembra 2020

Američki milijarder i finansijer Džordž Soroš izgubiće ušteđevinu ako svetski sistem u dolarima nestane, a to je sve izglednije, rekao je ekonomiski ekspert Mihail Hazin.

Američki predsednički izbori utiču na mnoge međunarodne procese. Međutim, u većoj meri direktno utiču na same Sjedinjene Države.Prema Mihailu Hazinu, pobeda aktuelnog šefa države Donalda Trampa mogla bi da stavi tačku na političku elitu koja predstavlja Demokratsku stranku.

I ovo stanje stvari može dovesti do kolapsa svetskog sistema koji se zasniva na američkom dolaru, što će neminovno uticati na mnoge „finansijske tajkune“.

Među tim tajkunima, stručnjak je svrstao milijardera Džordža Soroša, čijim se sredstvima u svetu organizuju revolucije u boji.

Nestanak sadašnjeg ekonomskog sistema dovešće do toga da biznismen izgubi sav kapital. Pored toga, prema takvom scenariju događaja, biće neophodno sprovesti finansijske reforme, u okviru kojih Vašington može da uvede „elektronske dolare“.

Nijansa je, prema rečima specijaliste, da će u ovoj situaciji tradicionalne novčanice biti prenete u digitalni format u iznosu od 200 dolara po osobi, poreklo ostatka novca vlasnici kapitala moraće da dokumentuju.

„A šta će Soroš? Doneti dokumente iz Hong Konga? Reći će mu: “Sve je ovo kineski falsifikat” rekao je Kazin u intervjuu za Business Online.

Tramp će, ako bude ponovo izabran, delovati brzo i u skladu sa zakonom. S druge strane, demokrata Džoe Bajden pokušaće da ispravi situaciju i održi trenutni finansijski sistem na površini. Ipak, ovi napori će biti uzaludni, a na kraju će se ipak srušiti, rezimirao je ekonomista.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Bilioni su vec na ulici ili u zatvorima, a vi pricate o Sorosu, koje skretanje sa glavne teme.

  2. Pa šta says:

    Da nije radio k'o freelancer pa sada ga vlada Srbije sada juri za neplaćene poreze i doprinose?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *