РУСИ ПРЕСРЕЛИ РАЗГОВОР КОЈИ СЕ ТИЧЕ СРБИЈЕ: Аларманто јављено врху државе шта се дешава (ВИДЕО)

РУСИ ПРЕСРЕЛИ РАЗГОВОР КОЈИ СЕ ТИЧЕ СРБИЈЕ: Аларманто јављено врху државе шта се дешава (ВИДЕО)

5 марта 2024

Гост канала „Члан 50“, био је уредник „Рт Балкан“, Никола Врзић.

Никола Врзић је изнео низ информација које су указивале на опасност која прети Србији, па су руске службе јавиле шта се то спрема у Београду.“Није без разлога из Русије стигло упозорење, да се спрема обојена револуција, па шта мислимо ми? Да Руси немају обавештајну службу? Па јасно је речено, ако се прочита између редова, Руси су ухватили неки разгвор негде у иностранству, који је ишао у овом смеру. Дакле ми знамо да је руска служба упозорила наше да се спрема обојена револуција све је речено тада”, рекао је Никола Врзић.

Ако неко не верује у ову верзију приче, брзо смо имали оглашавање Боцана Харченка који је све то потврдио.

“Не морамо да верујемо Београду, то је после Боцан Харченко рекао па и из саме Москве и Володин као и низ функционера који су то потврдили, дакле то је чињеница, на основу које морамо даље да размишљамо.“

Погледајте целу емисију:

(Правда)

KOMENTARI2 коментара

  1. Gagi says:

    Ebiga, mi kao nemamo pojma sta se desava. Potrebne su nam nove i "pouzdane" informacije da bi znali nase stanje. Zaboravili smo koliko je "nasih" politicara bilo na rukoljubu kod Pape, naslednika onih prethodnih koji su nas pekli u furunama i ubijali na najbestijalnije nacine. Kao sto sam pisao ranije, 90-ih je doslo do sludjivanja naroda. Ona okupatorska energija je razvodnjena i stvorene su nove i svakakve kapilarne "demokratske partije". Stari okupatori Srpskog naroda su se umili i zacesljali, da bi bili drugaciji u staroj i istoj prevari Srba. Nije lose sto nam Rusi pomazu, i treba, to je sa njihove strane korektno. Problem je u nama samima, tu nam pomoci nema. Oni stari a danas novi, pojma nemaju odakle nam preti opasnost, pa stoga, mora to da im neko drugi dojavi i kaze. A, najveca opasnost nam preti od nas samih. Blazenopocivsi Patrijarh Pavle je izrekao i dao nam zivotnu smernicu : " Budimo ljudi".

  2. da da says:

    Jednostavno rečeno,u vladi ima 89% jugohrvata,a u opoziciji 100%.Srpski interesi ne postoje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u