РУСИ ПРЕСРЕЛИ РАЗГОВОР КОЈИ СЕ ТИЧЕ СРБИЈЕ: Аларманто јављено врху државе шта се дешава (ВИДЕО)

RUSI PRESRELI RAZGOVOR KOJI SE TIČE SRBIJE: Alarmanto javljeno vrhu države šta se dešava (VIDEO)

5 marta 2024

Gost kanala „Član 50“, bio je urednik „Rt Balkan“, Nikola Vrzić.

Nikola Vrzić je izneo niz informacija koje su ukazivale na opasnost koja preti Srbiji, pa su ruske službe javile šta se to sprema u Beogradu.“Nije bez razloga iz Rusije stiglo upozorenje, da se sprema obojena revolucija, pa šta mislimo mi? Da Rusi nemaju obaveštajnu službu? Pa jasno je rečeno, ako se pročita između redova, Rusi su uhvatili neki razgvor negde u inostranstvu, koji je išao u ovom smeru. Dakle mi znamo da je ruska služba upozorila naše da se sprema obojena revolucija sve je rečeno tada”, rekao je Nikola Vrzić.

Ako neko ne veruje u ovu verziju priče, brzo smo imali oglašavanje Bocana Harčenka koji je sve to potvrdio.

“Ne moramo da verujemo Beogradu, to je posle Bocan Harčenko rekao pa i iz same Moskve i Volodin kao i niz funkcionera koji su to potvrdili, dakle to je činjenica, na osnovu koje moramo dalje da razmišljamo.“

Pogledajte celu emisiju:

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Gagi says:

    Ebiga, mi kao nemamo pojma sta se desava. Potrebne su nam nove i "pouzdane" informacije da bi znali nase stanje. Zaboravili smo koliko je "nasih" politicara bilo na rukoljubu kod Pape, naslednika onih prethodnih koji su nas pekli u furunama i ubijali na najbestijalnije nacine. Kao sto sam pisao ranije, 90-ih je doslo do sludjivanja naroda. Ona okupatorska energija je razvodnjena i stvorene su nove i svakakve kapilarne "demokratske partije". Stari okupatori Srpskog naroda su se umili i zacesljali, da bi bili drugaciji u staroj i istoj prevari Srba. Nije lose sto nam Rusi pomazu, i treba, to je sa njihove strane korektno. Problem je u nama samima, tu nam pomoci nema. Oni stari a danas novi, pojma nemaju odakle nam preti opasnost, pa stoga, mora to da im neko drugi dojavi i kaze. A, najveca opasnost nam preti od nas samih. Blazenopocivsi Patrijarh Pavle je izrekao i dao nam zivotnu smernicu : " Budimo ljudi".

  2. da da says:

    Jednostavno rečeno,u vladi ima 89% jugohrvata,a u opoziciji 100%.Srpski interesi ne postoje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *