РУСИ ПРИЗНАЛИ да су помагали Трампа!

RUSI PRIZNALI da su pomagali Trampa!

10 novembra 2016

rusi-putin-peskov-lavrov-usakov-kremlin

Ruski diplomata izjavio je kako su pripadnici ruske vlade bili u kontaktu s političkim timom Donalda Trampa tokom kampanje za predsedničke izbore, javlja Rojters pozivajući se na rusku novinsku agenciju Interfaks.

Trampova protivkandidatkinja Hilari Klinton optužila ga je da je lutka na koncu ruskog predsednika Vladimira Putina, nakon što ga je javno pohvalio. Tramp je, međutim, odbacio te optužbe tvrdeći da nema nikakve veze s ruskom vladom.

Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rijabkov priznao je u četvrtak kako su postojali kontakti s Trampovim političkim timom.

– Bili smo u kontaktu tokom cele izborne kampanje, a ti kontakti će se i nastaviti –  rekao je Rijabkov i dodao da je ruska vlada u kontaktu s mnogim najbližim sauradnicima Trampa, ali nije navodio imena.

FBI je proteklih meseci istraživao tvrdnje da su Tramp ili njegovi saradnici imali direktne kontakte s Rusima ili ruskim kompanijama, ali nije pronašao nikakve dokaze koji bi opravdali punu istragu.

Trampov portparol nije hteo da komentariše izjavu Rijabkova.

KOMENTARI2 komentara

  1. Trifun says:

    Nisu! To su podmetacine. Kako bi to Rusi mogli njemu da pomognu?? Imao je svoje pare, svoje ideje, svoje videnje stvari. Rusi su mu samo mogli odmoci jer su to americki nacisti zloupotrebljavali i naduvavali u kampanji protiv Trampa.

  2. Trifun says:

    Reuters je sve to lijepo izmislio, pa Reuters je u vlasnistvu britanske drzave. To su te iste hijene koje su namestale ankete, price, i sve ostalo na referendumu i izborima u SAD.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *